Peacock Tv en Netflix US Overal Bekijken Hier Is Hoe!

Peacock Tv is een streamingdienst van NBC. Je zal het misschien niet geloven, maar deze dienst is gratis met een indrukwekkend aanbod, je leest het echt goed gratis. Het enige nadeel is dat je Peacock enkel in de VS en enkele Europese landen kan bekijken. Je zal het wel raden dat België daar niet bij is. Geen nood volg dit bericht en we laten zien hoe je toch Peacock kan bekijken met behulp van Cyberghost.

Cyberghost is een VPN service (Virtual Private Networks) een tool waarmee je geografische beperkingen omzeilt. Je IP-adres wordt gewijzigd en zo lijkt het dat je vanuit een ander land, locatie verbinding hebt met het internet.

Cyberghost is een betalende VPN service die snel genoeg is om naar Peacock TV te kijken en ook andere streamingdiensten zo kan je ook het aanbod bekijken van Netflix in alle landen zoals de Us, VK en Australië.

Je hebt bij Cyberghost verschillende abonnementen. Zelf heb ik gekozen voor een driejarig abonnement waardoor ik per maand twee euro betaal voor mijn abonnement. Er zijn ook andere abonnementen die je zelf kan bekijken en zelf kan kiezen welk abonnement voor jou geschikt is!

Waarom een betalende VPN dienst. We hebben meerdere gratisse diensten uitgeprobeerd en geen enkele is goed om Netflix of Peacock te streamen. Te traag, onbetrouwbaar, haperen zijn enkele van de nadelen van een gratis VPN service! (Probeer ze gerust uit je zal tot dezelfde ervaring komen!)

We vatten samen wil je Peacock TV gratis bekijken, de inhoud van Netflix bekijken voor landen zoals US, VK en alle andere landen waar Netflix beschikbaar is dan heb je Cyberghost nodig. Hieronder plaatsen we een link naar Cyberghost.

Als je een abonnement hebt bij Cyberghost en geïnstalleerd maak je verbinding via Cyberghost met het internet. Een VPN-verbinding stuurt je internetverkeer via servers over de hele wereld. De verbinding wijzigd je IP-adres en zo ziet het er naar uit dat je van een ander land, locatie surft op het internet.

Een VPN gebruikt een virtuele locatie en zo krijg je toegang tot diensten die van uit België niet te gebruiken zijn. Daardoor denkt de website van Peacock Tv dat je bijvoorbeeld van uit de US surft en heb je toegang tot hun website.

Nu er zijn verschillende VPN-services welke de beste is weet ik niet. Cyberghost heb ik gekozen omdat je hem ruim kan uittesten en een geld terug garantie als je niet tevreden bent. Ook de prijs voor een abonnement heeft er toe bijgedragen omdat Cyberghost heel voordelig is.

Onthou Cyberghost heeft vele mogelijkheden en werkt niet alleen voor Peacock of Netflix. Het is ook een uitstekende sevice om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot kodi of tot de BBC IPlayer!

De andere voordelen van Cyberghost zijn eenvoudig te gebruiken, hoge kwaliteit, betrouwbaar, scherpe prijs en ook Torrent mogelijk!

Cyberghost geinstalleerd bekijk dan de clip hieronder hoe we verbinding maken met Peacock Tv. Voor andere diensten is de werkwijze altijd hetzelfde eerst verbinding maken met het internet via Cyberghost en dan naar de website surfen waar je wil inloggen!

Zo eenvoudig is het om gratis naar streamingdiensten te kijken die in België niet beschikbaar zijn. Deze werkwijze is natuurlijk  niet alleen voor Peacock en Netflix US. Je hebt vele mogelijkheden om ook andere zenders en streamingdiensten te bekijken in andere landen.

Je kan je nu afvragen of een abonnement op cyberghost iets bijdraagt aan je kijkervaring en mogelijkheden. Laat ons eerlijk zijn de mogelijkheden die je hebt met een extra twee euro op de maand zijn enorm.

Je kan natuurlijk ook de VPN gebruiken om anoniem te surfen op het internet en zo ben je dan ook nog extra beveiligd.

Veel plezier met kijken naar de verschillende diensten!!!