Netflix Genres Zoek Codes Update 21 oktober 2021

Zoek gericht op genres met de Netflix codes!

Netflix genres zoek codes: Als je het gewone zoekveld gebruikt op Netflix zijn er zoveel titels die je mist omdat de streamer een heel vreemd systeem gebruikt om het aanbod te categoriseren. Je zal een aantal titels zien in je genres en daar blijft het bij. Een veel gerichtere zoek manier is het gebruik van deze genres codes. Met deze genres codes krijg je een mooi overzicht van de hoofdcategorie en je kan ook zoeken op subcategorie. Het ziet er voor nu misschien een beetje ingewikkeld uit maar het is heel eenvoudig in gebruik.

Werk je van op een computer, desktop of laptop dan kun je gewoon klikken op jouw keuze van genres code en zal er een browserscherm open gaan waar jouw keuze zichtbaar is. Deze werkwijze werkt op desktops en laptops, sommige tablets en sommige smartphones.

Als het klikken niet werkt op de genres code dan kun je nog altijd gebruik maken van de genres codes. Je hoeft dan enkel de link in de zoekbalk van je browser plaatsen en even op enter duwen.

De code voor actie komedies is 43040. Je plaatst onderstaande link in de zoekbalk van je browser en daarna even enter drukken.

https://netflix.com/browse/genre/43040

Zo kun je elke code gebruiken je hoeft enkel jouw keuze te gebruiken op het einde van de link de code staat in het rood en die verander je naar de code van je keuze.

Werken Netflix genres codes echt?

Ja, alle genres codes werken. Soms werkt een genres code die aan een categorie is gekoppeld niet omdat deze niet beschikbaar is in uw regio of omdat Netflix heeft besloten deze te wijzigen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle codes werken.

Netflix Genres Code

 

Informatie over films en series, games en muziek.

Informatie over verschillende streamingdiensten.

Een informatieve groep voor iedereen die graag op de hoogte is.

Om lid te worden van de groep hoef je enkel hieronder op de

knop te klikken en je aan te melden!