Familycard Bespaar Bij Meer Dan 1000 Webshops!

Familycard is een gratis virtuele kaart die je voordelen geeft bij meer dan 1000 webshops. Wat het belangrijkste is dat de kaart volledig gratis is. Koop je bij een webshop die is aangesloten dan krijg je een procentje op je aankoop. Koop je al is online dan is Familycard iets voor jou ze is gratis en je kan er mee besparen.

Je kan het niet vaak zeggen het klinkt mooi, het ziet er mooi uit en er zit geen addertje onder het gras. Je hoeft niet naar speciale webshops te gaan je shopt gewoon in jouw favoriet en je bespaart bij elke aankoop die je doet.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Familycard is een virtuele kaart en je kan ze enkel gebruiken bij het online shoppen. Het is dus echt een bespaarkaart voor zij die online kopen. Laten wie hieronder is enkele winkels opsommen die je zeker bekend zijn en waar je misschien in het verleden al zaken hebt aangekocht.

Farmaline, Dreamland, Vanden Borre, Lidl, Decathlon, Media Markt, Hema, De Bijenkorf, Krefel, Pizza Hut, Bristol Fnac, Hello Fresh, Fun dit zijn, maar enkele voorbeelden van shops waar je terecht kan en zo zijn er meer dan 1000 waar je kan besparen.

Je merkt ook meteen dat het geen webshops zijn die je niet kent en waar je misschien nooit zou kopen.

Voor jou is het heel eenvoudig koop je online dan is familyCard iets voor jou. Voor jou kost het niets en als je toch online koopt kan je besparen op de aankopen die je anders ook zou doen.

Wat kan je zo besparen? Een gemiddeld gezien waar regelmatig online gekocht wordt en de Family Card gebruiken kunnen tot €250 besparen op een jaar.

Hoeveel je koopt doet er niet toe als je toch een aankoop doet in een webshop aangesloten bij family card dan bespaar je met de kaart. Er is niemand die je verplicht tot kopen of achter je veren gaat zitten om aankopen te doen.

Het is heel eenvoudig koop je online en gebruik je de kaart niet dan laat je geld liggen, het klinkt misschien raar, maar zo is het wel!

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Enkele Veelgestelde Vragen!

Hieronder vind je enkele vaak gestelde vragen. Het zijn vragen die je misschien al in gedachten had!

De kaart is helemaal gratis en dat zal ze altijd blijven. Door de grote deals die FamilyCard kan bekomen zijn ze in staat om kortingen overeen te komen. Van de korting die zij overeenkomen geven ze een deel aan de gebruikers, FamilyCard leden die gebruik maken van de kaart.

Daar is heel snel op geantwoord iedereen is welkom en iedereen kan een kaart aanvragen en op die manier besparen bij het online kopen.

De kaart is enkel geldig voor het onlineaankopen in de aangesloten webshops. Je kan de kaart niet gebruiken als je lokaal gaat winkelen.

Een uitbetaling kan je aanvragen als je een minimum van 25 euro hebt bijeengespaard. Je kan dan vragen om het bedrag te storten op je bankrekening.

Er zijn verschillen en soms hangt het af van webshop tot webshop. Meestal gaat het over een percentage van het totaal bedrag. Het totaal bedrag is het bedrag zonder verzendingskosten en zonder de BTW.

Een voorbeeld je koopt kleren en betaalt 121 euro. Van die 121 euro die je betaald hebt gaan de verzendingskosten af in dit voorbeeld nemen we 3 euro verzendingskosten. De BTW van 21% wordt ook in mindering gebracht. Het bedrag waar de korting wordt op berekend is € 92.59 (netto bedrag minus verzending en BTW). Op het bedrag van € 92.59 krijg je 5% korting gestort op je FamilyCard account je bespaart in dit voorbeeld op je aankoop € 4.65.

FamilyCard Aanvragen!

Zo wat moet je nu doen om zelf te besparen. Hieronder hebben we een afbeelding geplaatst. Klik op de knop word gratis lid, vraag je gratis kaart aan en begin met te besparen op je onlineaankopen!