Dwayne Johnson verwerpt de oproep van Vin Diesel om terug te keren naar de Fast and Furious franchise

De 'Red Notice' ster nam aanstoot aan Diesel's laatste publieke poging tot toenadering en beschuldigde zijn voormalige tegenspeler van "manipulatie".

Dwayne Johnson zegt dat er “geen kans” is dat hij zich weer bij de Fast & Furious-familie voegt, en stopt hij alle geruchten over zijn terugkeer naar de franchise, ondanks de recente toenadering van co-ster Vin Diesel voor het paar om hun veelbesproken vete te begraven en samen te werken aan Fast 10.

In een interview met CNN dat woensdag is gepubliceerd , de Red Notice-ster werd rechtstreeks gevraagd naar Diesel’s openbare bod op een olijftak en gaf een openhartig en ondubbelzinnig antwoord. “Afgelopen juni, toen Vin en ik echt geen contact hadden via sociale media, heb ik hem rechtstreeks – en privé – verteld dat ik niet zou terugkeren naar de franchise”, zei Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson

Hij vervolgde: “Ik was vastberaden en toch hartelijk met mijn woorden en zei dat ik de cast altijd zou steunen en altijd zou steunen voor het succes van de franchise, maar dat er geen kans was dat ik zou terugkeren. Ik heb ook privé gesproken met mijn partners bij Universal, die allemaal zeer ondersteunend waren omdat ze het probleem begrijpen.”

Dwayne Johnson ging ook in op de publieke pogingen van Diesel om toenadering te zoeken tussen de actie sterren. In november deed Diesel een zeer openbaar en bizar pleidooi aan Johnson om terug te keren naar de Fast vouw in een Instagram-bericht. 

“Mijn kleine broertje Dwayne… de tijd is gekomen”, schreef Diesel in zijn Instagram-bericht en voegde eraan toe: “De wereld wacht op de finale van Fast 10. Zoals je weet, noemen mijn kinderen je in mijn huis oom Dwayne. Er gaat geen feestdag voorbij dat zij en jij geen goede wensen sturen… maar het is zover. Legacy wacht.’

‘Ik was erg verrast door Vins recente post,’ zei Dwayne Johnson, later toevoegend: ‘Vin’s recente openbare post was een voorbeeld van zijn manipulatie. Ik vond het niet leuk dat hij zijn kinderen op de post opvoedde, evenals de dood van Paul Walker. Laat ze erbuiten.”

Hij voegde eraan toe: “We hadden hier maanden geleden over gesproken en kwamen tot een duidelijk begrip. Mijn doel was altijd om mijn geweldige reis met deze ongelooflijke Fast & Furious franchise met dankbaarheid en gratie te beëindigen. Het is jammer dat deze publieke dialoog de wateren heeft vertroebeld.”

Een echte Hollywood-clash of the titans, Dwayne Johnson en Vin Diesel viel spectaculair uit, of beter gezegd, hun vete werd openbaar, in 2016 toen ze koppen stoten op de set van The Fate of the Furious. Ze verhandelen weerhaken in de media sinds Johnson’s Instagram-post van 2016 waarin hij de professionaliteit van Diesel in twijfel trok.

De vete werd vernieuwd in juni toen Diesel vertelde, Gezondheid voor mannen dat zijn conflicten die met Dwayne Johnson waren te wijten aan zijn ‘harde liefde’-aanpak op de set.

“Het was een moeilijk personage om te belichamen, het personage van Hobbs,” zei Diesel.

“Mijn aanpak destijds was veel harde liefde om te helpen die prestatie te krijgen waar ze moest zijn.

Als producer om te zeggen: Oké, we nemen Dwayne Johnson, die geassocieerd wordt met worstelen, en we gaan deze filmwereld, toeschouwers, dwingen om zijn karakter te beschouwen als iemand die ze niet kennen – Hobbs raakt je als een baksteen.

Dat is iets waar ik trots op ben, die esthetiek. Dat kostte veel werk. We moesten er komen en soms, in die tijd, kon ik veel harde liefde geven.

Niet Felliniesque, maar ik zou alles doen wat ik zou moeten doen om optredens te krijgen in alles wat ik produceer.”

Johnson reageerde natuurlijk.

“Ik heb gelachen en ik heb hard gelachen”, vertelde hij. “Ik denk dat iedereen daar om moest lachen. En daar laat ik het bij. En dat ik ze het beste heb gewenst.

Ik wens ze veel succes op Fast 9. En ik wens ze veel succes op Fast 10 en Fast 11 en de rest van de Fast & Furious films die ze maken die zonder mij zullen zijn.”

Na hun ruzie, is Johnson de hoofdrol gaan spelen in de spin-off The Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, tegenover Jason Statham.

Die film bracht in 2019 wereldwijd $ 759 miljoen op. Diesel’s nieuwste Fast aflevering, Fast 9, werd eerder dit jaar uitgebracht en bracht $ 721 op. miljoen wereldwijd, waardoor het de best scorende Hollywood-film van de pandemie is.

Diesel is bevestigd voor Fast 10 en Fast 11, van filmmaker Justin Lin.

Fast 10 staat gepland voor een releasedatum van 19 mei 2023 door Universal. Lin heeft Fast 9, 10 en 11 beschreven als hoofdstukken in een trilogie die sluit de hoofdfranchise Fast af.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Dwayne Johnson verwerpt de oproep van Vin Diesel om terug te keren naar de Fast and Furious franchise

De 'Red Notice' ster nam aanstoot aan Diesel's laatste publieke poging tot toenadering en beschuldigde zijn voormalige tegenspeler van "manipulatie".

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)