Terry Silver arriveert in exclusieve clip in Cobra Kai seizoen 4

Cobra Kai seizoen 4 exclusieve clip toont de komst van Thomas Ian Griffith's fan-favoriete Karate Kid schurk Terry Silver.

Screen Rant’s Cobra Kai seizoen 4 exclusieve clip ziet de komst van Thomas Ian Griffith’s fan-favoriete Karate Kid schurk Terry Silver. Ontwikkeld door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, dient de martial arts dramedy als een vervolg op The Karate Kid film franchise, 34 jaar na de gebeurtenissen van het origineel en het verschuiven van de focus van Ralph Macchio’s Daniel LaRusso naar William Zabka’s Johnny Lawrence.

Zijn leven zit in een sleur nadat hij van de rijke levensstijl van Encino als tiener naar een part-time klusjesman in Reseda is gegaan. In een poging om gepeste tieners te helpen zichzelf te verdedigen, heropent Johnny de dojo, wat leidt tot een hernieuwde rivaliteit tussen hem en Daniel.

Terry Silver Cobra Kai Seizoen 4

Cobra Kai seizoen 4 vindt Johnny’s Eagle Fang en Daniel’s Miyagi-Do hun krachten bundelen in een poging om Cobra Kai, nu terug onder de controle van de maniakale John Kreese, te verslaan op het All Valley Under 18 Karate Tournament.

In het volgende hoofdstuk van de populaire Netflix-serie zullen de twee het ook opnemen tegen The Karate Kid Part III-schurk Terry Silver, die terugkeert om Kreese te helpen de controle over de titulaire dojo te behouden.

Na bijna een jaar wachten, maakt het publiek zich op voor de terugkeer van Cobra Kai voor seizoen 4 deze maand.

Nu het wachten op de terugkeer bijna voorbij is er een exclusieve Cobra Kai seizoen 4 clip.

In de video bereidt Kreese zijn leerlingen voor op het gevecht tegen Miyagi-Do en Eagle Fang door hen voor te stellen aan Terry Silver. Bekijk de exclusieve clip hieronder:

Hoewel The Karate Kid Part III nooit goed heeft gestaan op de fanlijsten van de martial arts franchise, is Griffith’s antagonist Terry Silver vaak genoemd als een van de meer goed ontvangen van het stel. 

Toen Cobra Kai in seizoen 2 de zaadjes begon te planten van Terry Silver’s betrokkenheid in het verhaal van de serie, was de verwachting van het publiek voor Griffith’s terugkeer in de rol hoog, met de cliffhanger van seizoen 3 waarin Kreese hem opriep voor hulp in de strijd tegen Johnny en Daniel, wat velen op scherp zette. 

Griffith heeft de spannende aard van Silver’s terugkeer in de kudde geplaagd, met de acteur die het verhaal beschrijft als zijnde “zo absurd dat het fantastisch is.”

De exclusieve clip van Cobra Kai seizoen 4 zal de anticipatie voor de terugkeer van Silver in de serie zeker verder opbouwen. 

Zowel hij als Kreese eisen de dojo op die ze hielpen vinden en proberen het terug te brengen naar de meedogenloze aard die te zien was in de originele Karate Kid films, Johnny en Daniel zullen een moeilijke strijd voor de boeg hebben, zowel mentaal als fysiek. Het wachten op Cobra Kai seizoen 4 is bijna voorbij want de serie keert terug op 31 december.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Terry Silver arriveert in exclusieve clip in Cobra Kai seizoen 4

Cobra Kai seizoen 4 exclusieve clip toont de komst van Thomas Ian Griffith's fan-favoriete Karate Kid schurk Terry Silver.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)