Joe Montana Cool Under Pressure krijgt Peacock premièredatum en trailer

“Wij willen Joe! We want Joe!” Van een nationale titel bij Notre Dame tot “The Catch” en nog meerdere Super Bowls, Joe Montana was football’s Mr. Clutch, en een nieuwe documentaire serie staat op het punt om de glorie te doen herleven.

Peacock zei maandag dat de eerste twee afleveringen van NFL Films’ zesdelige Joe Montana: Cool Under Pressure op donderdag 6 januari op de streamer zullen verschijnen. Daarna zullen wekelijks nieuwe afleveringen volgen. Bekijk de eerste trailer hierboven.

Joe Montana: Cool Under Pressure bevat verhalen die veel mensen niet kennen: de twijfel van zijn coaches, de controverses met teamgenoten en de onzekerheden van binnenuit die een van de grootste quarterbacks ooit in de sport dreef. 

De serie bevat ook exclusieve beelden en interviews met vele NFL-persoonlijkheden, waaronder Tom Brady, Jerry Rice, Steve Young, George Seifert, voormalig 49ers-eigenaar Ed DeBartolo Jr., Peyton Manning, Magic Johnson en Ken Griffey Jr.

Terwijl Tom Brady veel van Montana’s GOAT cv heeft overschaduwd, was de laatste ongeslagen in vier Super Bowls met de San Francisco 49ers en drie keer uitgeroepen tot Super Bowl MVP. Maar wat Montana echt definieerde was het simpele feit dat hij “cool onder druk” was.

Terwijl het huidige NFL-seizoen afstevent op de play-offs, kun je de trailer hierboven bekijken en je eigen debat starten over wie de beste quarterback was en is die football heeft voortgebracht.

Joe Montana Cool Under Pressure

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Joe Montana Cool Under Pressure krijgt Peacock premièredatum en trailer 1
Pin Share