Keanu Reeves ‘begrijpt’ waarom fans The Matrix-sequels niet leuk vonden

Keanu Reeves begrijpt fans die niet onder de indruk waren van de eerste twee sequels van The Matrix. De sciencefictionklassieker uit 1999, met in de hoofdrol Reeves als Neo, een man die beseft dat de mensheid gevangen zit in een computersimulatie, was een kritische en commerciële sensatie bij de release.

De twee opvolgers die de originele trilogie vormden, werden echter meer gemengd ontvangen – waarbij sommige fans boos werden zoals ze zich voelden ze voldeden niet aan de kwaliteit van het origineel.

Keanu Reeves

In een interview met The Observer zei Keanu Reeves dat hij het sentiment begrijpt, want toen hij 19 was, voelde hij zich teleurgesteld toen Return of the Jedi niet overeenkwam met de eerste twee Star Wars-films.

Keanu Reeves: “Ik ging naar binnen, zoals, ‘Wauw, ik vraag me af, gaan ze dit doen, en zullen ze dat doen…? En toen was ik, zoals , ‘Oh nee. Oh nee’,” legde hij uit. “Eh, dus ik snap het helemaal. Ik ken die ervaring als filmbezoeker.”

Met een vierde Matrix-film, Resurrections, die nu in de bioscoop draait, zei de John Wick-ster dat fans filmmakers zoals regisseur Lana Wachowski wat speling moeten geven om hun visie te verkennen.

“Ik probeer films gewoon te laten zijn, weet je? Ik probeer na te denken over waar de makers voor gingen. Het is hun kunstwerk, man,” voegde hij eraan toe. “Ik probeer naar hun kunst te komen en het te ontmoeten waar het ook is.”

The Matrix Resurrections heeft een positievere vroege reactie gehad dan zijn twee voorgangers en werd geprezen voor zijn ambitie.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)