Bridgerton seizoen 2 komt naar Netflix in maart 2022

Netflix en Shondaland hebben de terugkeer van Bridgerton aangekondigd, met seizoen 2 dat op 25 maart in première zal gaan.

Bridgerton Seizoen 2: In navolging van de traditie van Julia Quinn’s romans, vertelt seizoen 2 van “Bridgerton” het verhaal van Lord Anthony Bridgerton’s (Jonathan Bailey) zoektocht naar liefde als hij op zoek gaat naar een geschikte vrouw. Wanneer Kate Sharma (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) uit India arriveren, begint Anthony de laatste zus het hof te maken – en Kate ontdekt al snel dat zijn intenties voor het huwelijk niet zuiver zijn.

Bridgerton Seizoen 2 Netflix Serie

In de serie spelen ook Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Shonda Rhimes, die uitvoerend producent is van de serie onder haar Shondaland banner, onthulde wat er zou komen in Seizoen 2 nadat was onthuld dat Simon Basset (Regé-Jean Page), de hertog van Hastings, niet zou terugkeren voor het komende seizoen.

Rhimes bood een korte voorspelling over het centrale koppel in een interview, zeggende: “Ik denk dat er een krachtig, interessant, romantisch koppel in het hart zit. Ze zijn een ongelooflijk fascinerend en spannend paar. Ik kijk graag naar ze.” Ze voegde eraan toe: “Ons doel, als we ons werk goed doen, is dat je net zo geïnvesteerd en opgewonden gaat worden door dat paar als je was door het paar van Bridgerton seizoen 1.”

“Bridgerton” wordt uitvoerend geproduceerd door Rhimes, Betsy Beers en Chris Van Dusen. Van Dusen is ook de maker.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Bridgerton seizoen 2 komt naar Netflix in maart 2022

Netflix en Shondaland hebben de terugkeer van Bridgerton aangekondigd, met seizoen 2 dat op 25 maart in première zal gaan.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)