W. Kamau Bell brengt docuseries over Bill Cosby uit

W. Kamau Bell heeft een docuserie gemaakt over de onrustige komiek Bill Cosby.

W. Kamau Bell: “Ik was een grote fan van al zijn shows en vanwege hem wilde ik komiek worden”, legde de presentator van United Shades of America uit. “Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou worstelen met wie we allemaal dachten dat Cosby was en hoe we hem nu zien. Ik weet niet zeker of hij zou willen dat ik dit werk zou doen, maar Cliff Huxtable (Cosby’s personage in The Cosby Show) zeker zou doen.”

W. Kamau Bell

Gedurende de vierdelige serie onderzoekt Bell het “verlangen naar macht” van de komiek, zijn publieke persoonlijkheid en de meerdere beschuldigingen van aanranding die tegen hem zijn geuit.

“W. Kamau Bell heeft zich moedig gewaagd in een zeer ingewikkeld en genuanceerd deel van het Bill Cosby-verhaal, dat nog diepgaand moet worden onderzocht”, zei Showtime directeur Vinnie Malhotra over de serie. 

“Het is een belangrijk en onderbelicht perspectief op de erfenis van een van de meest iconische Afro-Amerikaanse entertainers uit de geschiedenis.”

In juni vernietigde het Hooggerechtshof van Pennsylvania de veroordeling van Cosby voor aanranding in 2018 en werd hij vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van bijna drie jaar van de mogelijke straf van 10 jaar.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “W. Kamau Bell brengt docuseries over Bill Cosby uit

W. Kamau Bell heeft een docuserie gemaakt over de onrustige komiek Bill Cosby.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)