Lucky Daye deelt ‘Candy Drip’-single van nieuw album en kondigt 2022-tour aan

Lucky Daye: R&B-fans hebben geluk. Het lijkt erop dat 2022 zal beginnen met de komst van Lucky Daye’s nieuwe album, Candy Drip. Ondanks de stilte op de exacte datum dat we het verrukkelijke tweede album van de crooner kunnen verwachten, schonk hij fans het titelnummer van het album.

De soepele, bas -gecentreerde track wordt gecombineerd met Daye’s kenmerkende zang en dient als nog een andere preview voor wat komen gaat met zijn nieuwste project.

Lucky Daye

Lucky Daye deelde in september “Over” met een sample van het klassieke deuntje van Musiq Soulchild, “Halfcrazy”. Lil Durk, Smino en Alicia Keys. “ Ik houd het ondergronds. Ik volg de trends niet zo. Ik zal het uiteindelijk doen, maar op dit moment heb ik het nog steeds over echte muziek … ik volg de slagkracht niet, “vertelde hij exclusief aan VIBE tijdens de Day N Vegas festival.

Voor de release van “Candy Drip” werd de hartenbreker genomineerd voor twee GRAMMY’s – Best Traditionele R&B-uitvoering en beste progressieve R&B-album voor zijn EP, Table For Two, die net voor Valentijnsdag 2021 arriveerde.

Daye zal volgend voorjaar ook deelnemen aan een landelijke tour met mede-R&B-fenomeen, Joyce Wrice. Dit wordt zijn eerste headliner-tour sinds de Painted-tour van 2019. De tour van 26 steden begint in Portland en eindigt in april in New York City. Data voor kaartverkoop zijn nog niet bekend.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Lucky Daye deelt ‘Candy Drip’-single van nieuw album en kondigt 2022-tour aan

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)