Morbius Trailer toont beste blik op Jared Leto’s vampierkrachten

Een nieuwe trailer voor Morbius geeft de beste blik tot nu toe op Jared Leto's bovenmenselijke vampierkrachten in Sony's aankomende Spider-Man spinoff.

Morbius: Een nieuwe clip laat de vampierkrachten van Jared Leto zien. Na de reboot van Spider-Man en de introductie van Tom Holland in de MCU, heeft Sony hard gewerkt aan spin-off Spider-Man films die zich richten op de iconische schurken van de web-slinger. Holland’s twee Spider-Man solofilms hebben het publiek kennis laten maken met Vulture, Shocker, Scorpion en Mysterio, maar er zijn er nog veel meer die een solofilm krijgen, waaronder Morbius en Kraven the Hunter.

Nadat Spider-Man: No Way Home deze maand uitkomt, wordt Morbius Sony’s volgende film in het Spider-Man universum. 

Morbius the Living Vampire debuteerde in 1971 in The Amazing Spider-Man #101, en Leto zal de eerste persoon zijn die een live-action versie van het personage zal spelen.

De film werd overschaduwd door de hype voor Spider-Man: No Way Home en de release van Venom: Let There Be Carnage, die beide meer bekende Spider-Man personages bevatten. 

Het eerste beeld van de film werd vorig jaar onthuld, en de eerste officiële trailer kwam vorige maand uit.

De marketing push voor de film lijkt nu op gang te komen, want Sony heeft zojuist een nieuwe clip vrijgegeven. 

De drie-en-een-halve minuut durende video laat zien hoe Leto wordt geëxperimenteerd voordat hij in zijn vampier gedaante verandert. 

Het personage gaat dan op een moordpad, het elimineren van een aantal van de bedreigingen aan boord van een boot en uiteindelijk transformeren terug in een menselijke staat. 

Bekijk de volledige clip hieronder:

Alle nieuwe beelden zijn welkom bij Marvel fans, maar mensen willen graag weten hoe de film aansluit op andere Spider-Man films, vooral omdat Spider-Man: No Way Home in het multiversum springt. 

De eerste trailer toonde de terugkeer van Michael Keaton als Vulture, en de tweede verwees naar Tom Hardy’s Venom. 

Aangezien deze clip een echte scène uit Morbius is, is het logisch dat de video geen hoop easter eggs bevat. 

In plaats daarvan, is deze clip strikt gericht op de transformatie van Dr. Michael Morbius in een vampier. 

De super snelheid en kracht van het personage zijn de belangrijkste krachten die getoond worden in de video, maar Morbius zal ook begiftigd worden met vleermuis radar, nachtzicht, vliegen, en de kracht om vleermuizen te controleren.

De verbinding van drie iteraties van Spider-Man-personages is een van de spannendste aspecten van Spider-Man: No Way Home, maar Morbius moet oppassen dat hij niet te veel vertrouwt op multiversumverbindingen. 

Sony heeft vaak geworsteld met het geven van prioriteit aan setups voor toekomstige projecten in plaats van aan de film zelf. 

Als Sony een vervolg wil, zal het cruciaal zijn om het oorsprongsverhaal van Morbius te pakken te krijgen, vooral omdat velen het personage niet kennen. 

Morbius lijkt zijn mannetje te kunnen staan mocht hij ooit het pad kruisen met Spider-Man, maar Sony wil eerst dat Morbius’ eerste optreden een succes wordt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Morbius Trailer toont beste blik op Jared Leto's vampierkrachten 1
Pin Share

One thought on “Morbius Trailer toont beste blik op Jared Leto’s vampierkrachten

Een nieuwe trailer voor Morbius geeft de beste blik tot nu toe op Jared Leto's bovenmenselijke vampierkrachten in Sony's aankomende Spider-Man spinoff.

Comments are closed.