Cobra Kai seizoen 4 poster hypes de All-Valley Tournament

Een nieuwe Cobra Kai seizoen 4 poster hypes up van de All-Valley Tournament en de oorlog tussen Cobra Kai en Miyagi-Do/Eagle Fang Karate. De Karate Kid-franchise keerde op een verrassende manier terug in 2018 toen een vervolg op de tv-show gebeurde met Ralph Macchio en William Zapka die terugkeerden als Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Door middel van drie seizoenen Cobra Kai is de serie in populariteit gestegen en toonde het vervolg van de rivaliteit van Daniel en Johnny decennia later. Cobra Kai seizoen 4 dwingt hen echter hun meningsverschillen opzij te zetten om te proberen de Cobra Kai dojo voorgoed neer te halen.

Cobra Kai

Na het einde van Cobra Kai seizoen 3, zal het nieuwe seizoen de verschillende hoofdpersonages tonen die zich voorbereiden op een nieuwe ontmoeting op het All-Valley Tournament. 

De serie gebruikte het beroemde toernooi eerder in seizoen 1, en de afwezigheid ervan in seizoenen 2 en 3 kwam voor velen als een verrassing. 

Het All-Valley Tournament is deze keer echter belangrijker dan ooit, omdat het lot van de serie afhangt van de uitkomst. 

De marketing van Cobra Kai seizoen 4 heeft zich begrijpelijkerwijs gericht op het promoten van de verschillende dojo’s die trainen voor de competitie.

De nieuwste serie seizoen 4 poster vrijgegeven door Netflix zet de marketing’s zware nadruk op hyping de All-Valley Tournament voort. 

De poster toont Cobra Kai geaffilieerde personages aan de ene kant en die verbonden aan Miyagi-Do en Eagle Fang Karate aan de andere kant. 

Team Cobra Kai is aan de linkerkant en bestaat uit Terry Silver (Thomas Ian Griffith), John Kreese (Martin Kove), Robby Keene (Tanner Buchanan), Tory (Peyton List), Kyler (Joe Sae), en nieuwkomer Kenny (Dallas Young). Ondertussen, 

Team Miyagi-Do/Eagle Fang Karate is aan de rechterkant: Johnny Lawrence, Daniel LaRusso, Demetri (Gianni Decenzo), Hawk (Jacob Bertrand), Miguel Diaz (Xolo Maridueña), en Samantha LaRusso (Mary Mouser). Bekijk het hieronder:

De inzet van het All-Valley Tournament moet helpen de serie seizoen 4 te vullen met spanning. 

Hoewel de marketing voor het nieuwe seizoen geen van de gevechten van het toernooi heeft laten zien, heeft eerder materiaal zich gericht op de training. 

De officiële serie seizoen 4 trailer gebruikte dit om Johnny en Daniel’s verschillende leertechnieken te benadrukken, maar ook om Robby en Tory te plagen een hechte band te krijgen tijdens hun training. 

Hierdoor konden kijkers zich blijven afvragen welk personage dit seizoen uiteindelijk het All-Valley Tournament zou kunnen winnen.

Ook al is dit slechts een poster, welke Cobra Kai seizoen 4 karakters er op staan zou wel eens veelzeggend kunnen zijn. 

De meeste van deze personages zullen naar verwachting strijden om het All-Valley Tournament kampioenschap, met Tory, Robby, Samantha, en Miguel als de favorieten om alles te winnen. 

Maar de deelname van Demetri, Hawk, Kyler, en Kenny zou kunnen betekenen dat zij het ook ver zullen schoppen. 

Gelukkig zal het niet lang duren voordat de kampioen van het All-Valley Tournament wordt gekroond, met seizoen 4 van de serie dat terugkeert naar Netflix op 31 december 2021.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Cobra Kai seizoen 4 poster hypes de All-Valley Tournament 2
Pin Share

2 thoughts on “Cobra Kai seizoen 4 poster hypes de All-Valley Tournament

Comments are closed.