Halle Berry tekent multifilm Netflix-deal na regiedebuut in de hitlijsten

Halle Berry tekent een multi-movie deal met streaming gigant Netflix na de succesvolle lancering van haar regiedebuut Bruised vorige week.

Halle Berry heeft een nieuwe multi-picture deal getekend met streaming gigant Netflix na de succesvolle release van haar regiedebuut Bruised. De ster was de allereerste zwarte actrice die een Academy Award won, en won de Oscar voor Beste Actrice in 2002 voor Monster’s Ball. Sindsdien is Berry uitgegroeid tot een van de meest herkenbare gezichten in Hollywood, met hoofdrollen in de X-Men films, Pierce Brosnan’s laatste James Bond film, Die Another Day, en hoofdrollen in thrillers als Perfect Stranger.

Nadat ze moeder werd, weigerde de actrice het rustiger aan te doen, en zette ze haar carrière voort met recente bijrollen in Kingsman: The Golden Circle en John Wick Chapter 3: Parabellum.

Halle Berry

Voor Halle Berry’s laatste project nam ze de teugels in handen achter de camera, want ze regisseerde en speelde in Netflix’s sportdrama Bruised. 

De film volgt fictieve voormalige MMA-vechter Jackie Justice terwijl ze probeert haar sportcarrière nieuw leven in te blazen jaren na een schandalige pensionering, waarbij Justice tot verantwoordelijkheid wordt gedwongen door het opnieuw opduiken van haar vervreemde zoontje. 

Bruised debuteerde eerder deze maand op Netflix en werd in de eerste week door bijna 50 miljoen gebruikers bekeken. 

De film is momenteel de op één na populairste film van Netflix wereldwijd.

Nu, volgens Deadline, heeft de acteur en regisseur een deal getekend met het streamingbedrijf om meerdere films te blijven maken. 

Netflix’s hoofd van Global Film, Scott Stuber, zei dat het bedrijf “verheugd is om in haar [Berry’s] hoek te staan.” Stuber noemde de ster “een prijswinnende actrice” voordat hij toevoegde dat ze ook had bewezen een “ongelooflijke regisseur” te zijn. 

Verwijzend naar de multi-picture toekomst tussen het bedrijf en Halle Berry, zei de Netflix-functionaris dat het platform “uitkijkt [naar] om samen meer verhalen te vertellen.” Lees het volledige citaat van Stuber hieronder:

“Er zijn maar weinig mensen met een carrière als Halle Berry. Ze is een prijswinnende actrice, producent en zoals het publiek de afgelopen week zag, is ze een ongelooflijke regisseur, […] We zijn verheugd om in haar hoek te staan als ze kracht levert voor en achter de camera in Bruised en kijken ernaar uit om samen meer verhalen te vertellen.”

Halle Berry tekent multifilm Netflix-deal na regiedebuut in de hitlijsten 1

Bruised is een succesvol debuut geweest voor de nieuwe regisseur, met veel critici die haar sterke prestaties aan beide kanten van de camera prezen. 

Halle Berry heeft onlangs haar redenen voor de nieuwe uitdaging besproken en uitgelegd dat alles wat ze doet is om haar kinderen “trots” te maken. 

Voordat Halle Berry aan de slag gaat met haar toekomstige Netflix-films, is de actrice ingesteld om te verschijnen in sci-fi drama The Mothership als een moeder wier boerderij op het platteland het doelwit is van buitenaardse wezens, evenals de hoofdrol in Roland Emmerich’s nieuwe rampenfilm Moonfall, die begin volgend jaar uitkomt.

Berry is de laatste in een lange rij van getalenteerde acteurs, producenten en regisseurs die meerjarige overeenkomsten tekenen met Netflix. Het bedrijf heeft onlangs ook Steven Spielberg’s Amblin Entertainment vastgelegd om projecten te produceren.

Ondertussen hebben Netflix originele Lupin’s ster Omar Sy en The Crown’s Vanessa Kirby penned deals met hun productiebedrijven respectievelijk.

De streamingdienst neemt enorme stappen om de industrie te domineren, door een catalogus van talent op te bouwen die wedijvert met de grootste studio’s in Hollywood.

Na het succes van Bruised, zal het publiek uitkijken naar wat Halle Berry hierna doet voor Netflix.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Halle Berry tekent multifilm Netflix-deal na regiedebuut in de hitlijsten 2
Pin Share

One thought on “Halle Berry tekent multifilm Netflix-deal na regiedebuut in de hitlijsten

Halle Berry tekent een multi-movie deal met streaming gigant Netflix na de succesvolle lancering van haar regiedebuut Bruised vorige week.

Comments are closed.