Netflix België De Titels Voor Begin December 2021

Netfflix deze titels mag je verwachten en zullen begin december te streamen zijn!

Netflix heeft net zijn prijzen verhoogd met de mededeling dat ze meer en betere content zullen brengen. Wat dit op de lange termijn zal brengen is niet te voorspellen. Voor begin december 2021 zijn er enkele top titels onderweg die de fans graag zullen zien komen. 

Netflix is en blijft de grote nummer 1 als het over streaming gaat. Toch zijn abonnees niet happy met de doorgevoerde verhoging van het abonnement. Ook al is de prijs verhoogd heeft de streamer de grootste troef dat ze de grootste zijn en het meeste aanbod aanbieden. Het hoort er een beetje bij dat abonnees lawaai maken na een prijsverhoging, maar veel abonnees verliezen zal net als in het verleden niet gebeuren.

 

Netflix België December 2021

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 1

Nieuwe afleveringen vanaf 3/12

Er staat veel op het spel voor de omstreden professor. Krijgt hij het goud, maar vooral ook zijn team op tijd uit de bank?

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 2

Vanaf 2/12

Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 3

Vanaf 8 december

Een wetenschapper doet een ontdekking waarmee hij e-mails terug in de tijd kan sturen. Maar door te morrelen aan het verleden kan de toekomst teleurstellend uitpakken.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 4

Vanaf 8 december

In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 5

Vanaf 8 december

Nadat hun nieuwste video viraal is gegaan, gaan vier vrienden naar een luxe oord in de Ardennen om dat te vieren. Maar roem zou hun vriendschap weleens kunnen aantasten.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 6

Vanaf 8 december

Geheim agent Mike Banning komt onder vuur te liggen als hij de schuld krijgt van een dodelijke aanval op de president en gedwongen wordt te rennen voor zijn leven.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 7

Seizoen 3 vanaf 8 december

Samen willen ze één front vormen, maar de Titans worden geteisterd door Red Hood, een mysterieuze nieuwe vijand die Gotham City voor eens en voor altijd wil vernietigen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 8

Vanaf 8 december

Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega’s van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo’n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 9

Vanaf 8 december

Een half-demonische, paranormale onderzoeker vraagt ​​zich af waarom hij mensen verdedigt. Een in stukken gehakte tovenares herrijst om een ​​wrede profetie te vervullen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 10

Vanaf 7 december

De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 11

Vanaf 2/12

Voor het familiebezoek met kerst vraagt Peter zijn beste vriend om te doen of ze een stel zijn. Hun plan en hun gevoelens veranderen als de familie zich ermee bemoeit.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 12

Seizoen 4 vanaf 3/12

De kampeerders verlaten Isla Nublar en spoelen aan op een vreemde nieuwe plek waar het wemelt van de gevaren en streng bewaakte geheimen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 13

Vanaf 3/12

In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 14

Miniserie beschikbaar vanaf 2/12

Een hechte groep vrienden op zomerkamp vindt diamanten in het bos. Er volgt een wild avontuur dat hun vriendschap zwaar op de proef stelt en hun leven in gevaar brengt.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 15

Vanaf 3/12

In 1999 vindt het 12-jarige weesmeisje Beverly een kapotte mixtape samengesteld door haar ouders. Ze gaat op zoek naar de songs en wil meer leren over haar ouders.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 16

Vanaf 8/12

Een onverschrokken tiener in Sacramento leert de liefde, haar familie en zichzelf kennen, en droomt ervan te ontsnappen naar een universiteit aan de oostkust.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 17

Vanaf 6/12

Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 18

Seizoen 1 vanaf 6/12

In deze verzameling visuele essays nemen liefhebbers de filmmomenten onder de loep die hen in vervoering brachten, verwonderden, uitdaagden en voor altijd veranderden.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 19

Vanaf 3/12
Een jonge aristocratische weduwnaar wordt verliefd op een vrouw die hem in de Eerste Wereldoorlog verpleegde en wil tegen de wens van zijn familie in met haar trouwen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 20

Vanaf 8/12

Een vrouw met genezende krachten verlaat haar dorp om een ​​vrome leerlinge te worden van Jezus, de stichter van het christendom.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 21

Vanaf 8/12

De rijke vriendinnen Lily en Amanda ontdekken een gemeenschappelijke passie: ze hebben allebei een hekel aan Lily’s vreselijke stiefvader. Dat leidt tot een moordplan.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 22

Seizoen 1 vanaf 3/12
 
Voormalig NFL-speler en ‘Bachelor’-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 23

Vanaf 6/12

Documentairemaker Wolfgang Büld onderzoekt de Engelse reggaemuziekbeweging van de jaren 70, een bruisende scene vol Jamaicaanse muziek, spiritualiteit en rebellie.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 24

Seizoen 2 vanaf 7/12

De avontuurlijke pups Pluck en Roef reizen wat af in dit seizoen. Van de leukste plekjes in Woefburg tot de fonkelende lichten van Chew York City!

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 25

Vanaf 8/12

Carolin Kebekus bespreekt de vele vervelende aspecten van Kerst, van intense katers en de ellende van adventskalenders tot een grote ‘cadeaukloof’.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 26

Vanaf 3/12

In deze documentaire wordt een groep met een passie voor sneeuwscooters gevolgd naar Roemenië, Colorado en Zweden op zoek naar intens nieuwe landschappen.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 27

Vanaf 7/12

Wilde Karen. Kattenbegrafenissen. Datepogingen tijdens de lockdown. Nicole Byer windt er geen doekjes om in haar eerste comedyspecial voor Netflix.

Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 28

Vanaf 3/12

Als een aspirant-schrijver en zijn vrijgevochten zus verliefd worden op dezelfde mysterieuze betalende gast bij hun thuis, wordt hun traditionele familie opgeschud.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!

netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021, netflix december 2021

 
Please follow and like us:
Netflix België De Titels Voor Begin December 2021 29
Pin Share

One thought on “Netflix België De Titels Voor Begin December 2021

Netfflix deze titels mag je verwachten en zullen begin december te streamen zijn!

Comments are closed.