Adele, Ovlov, Ben LaMar Gay 6 Nieuwe Albums die je nu moet beluisteren, en meer

Stream ook nieuwe releases van Parris, Mandy, Indiana, en Dream Unending

Met zoveel goede muziek die de hele tijd wordt uitgebracht, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar je het eerst naar moet luisteren. Deze week onder meer nieuwe albums en EP’s van Adele, Ovlov, Ben LaMar Gay, Parris, Mandy, Indiana, en Dream Unending. Abonneer je op het You Tube Kanaal van Films Epic Place waar je veel nieuwe muziek kunt ontdekken. Alle releases hier getoond zijn onafhankelijk geselecteerd.

Table of Contents

Adele: 30 [Columbia]

Zes jaar na haar derde album 25 kondigde Adele begin oktober haar terugkeer aan – met een echtscheidingsplaat – en een paar dagen later deelde ze “Easy On Me”. Ze gaf de tracklist vrij voordat ze “Hold On” in een vakantie-thema reclame onthulde. Ze voerde ook “Hold On”, “I Drink Wine” en “Love Is a Game” uit in een concert special.

Ovlov: Buds [Exploding in Sound]

Liefde, vriendschap en geestelijke gezondheid zijn enkele van de onderwerpen die Ovlov aansnijdt op Buds.

Het is het derde album van de uit Connecticut afkomstige band-broers Steve, Theo, en Jon Hartlett, plus gitarist Morgan Luzzi-en volgt op Tru uit 2018. Ovlov deelde “Land of Steve-O” van de plaat voor de komst ervan, evenals “Eat More” en “The Wishing Well.” De vader van de Hartletts, Ted, speelt een saxsolo op het op Spirited Away geïnspireerde “Cheer Up, Chihiro!”

Ben LaMar Gay: Open Arms to Open Us

Ben LaMar Gay collages samen rijk getextureerde lagen van freeform jazz en andere audio samples op Open Arms to Open Us. Hij nam zijn tweede studioalbum op in de International Anthem Studios in Chicago, na Downtown Castles Can Never Block the Sun uit 2018.

Angel Bat Dawid en Gira Dahnee voegen zich bij Gay op “S’Phisticated Lady,” met Ohmme die verschijnt op opener “Sometimes I Forget How Summer Looks on You.” Onye Ozuzu, Tomeka Reid, en Dorothée Munyaneza behoren ook tot de gasten op het project, waarvan Gay zegt dat het “gaat over ritme als een erfenis van informatie”.

Parris: Soaked in Indigo Moonlight [Can You Feel the Sun]

Soaked in Indigo Moonlight is het debuutalbum van de Londense producer Parris. Carmen Villain, Call Super, Eden Samara en James K vergezellen hem op dit 10 tracks tellende project, dat polyritmiek en kameraadschap verkent in de context van clubmuziek.

Mandy, Indiana: ... EP [Fire Talk]

Producer en gitarist Scott Fair en zanger en tekstschrijver Valentine Caulfield vormen samen de experimentele band Mandy uit Manchester, Indiana.

Ze namen hun nieuwe EP, …, op in verschillende ruimtes, waaronder industriële fabrieken, thuisstudio’s en repetitieruimtes. Randgeluiden van die locaties (voetstappen, flarden van gesprekken), werden vastgelegd tijdens het opnemen van de vijf nummers tellende plaat, waaronder de beukende single “Bottle Episode” van vorige maand. De EP bevat ook bijdragen van percussionist Liam Stewart.

Dream Unending: Tide Turns Eternal

Tomb Mold’s Derrick Vella en Innumerable Forms’ Justin DeTore komen samen voor het nieuwe death metal project Dream Unending. Hun nieuwe album Tide Turns Eternal werd opgenomen door Sean Pearson in Boxcar Studios en Arthur Rizk in Solomon’s Temple. De zeven tracks tellende LP bevat eerder uitgebrachte singles “In Cipher I Weep” en “The Needful.”

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!

Adele, Adele, Adele, Adele, Adele, Adele, 

 
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Adele, Ovlov, Ben LaMar Gay 6 Nieuwe Albums die je nu moet beluisteren, en meer

Stream ook nieuwe releases van Parris, Mandy, Indiana, en Dream Unending

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)