Sing 2 personages spelen de hoofdrol in korte film met kerstthema, vooruitlopend op de sequel

Sing 2 krijgt een korte film met kerstthema die uitgezonden werd tijdens de Macy's Thanksgiving Day Parade, vooruitlopend op de aankomende release van het vervolg.

Een nieuwe korte film is zojuist gedropt in de aanloop naar de theatrale release van Illumination’s Sing 2, en het bevat een aantal van de originele cast, evenals enkele nieuwe gezichten. Het vervolg op de 2016 geanimeerde box office hit Sing komt eindelijk uit deze december. Het project was oorspronkelijk gepland om uit te komen tijdens de feestdagen in 2020, en vervolgens in juli 2021, maar werd uitgesteld vanwege de aanhoudende COVID-19 pandemie.

Nu is Sing 2 bijna hier en komt uit tijdens een van de meest competitieve en drukke filmseizoenen van het jaar, waarin grote tentpaalreleases bijna elk weekend in november en december te zien zijn.

Sing 2

Sing 2 volgt Matthew McConaughey’s Buster Moon en zijn crew die na het succes van de gebeurtenissen in de eerste film weer een nieuwe show opvoeren. 

Ze hebben hun zinnen gezet op het Crystal Tower Theater in de enorme Redshore City. Maar zonder connecties moeten Moon en zijn zangers binnensluipen in de kantoren van het bedrijf Crystal Entertainment, geleid door Jimmy Crystal (Bobby Cannavale). 

Daar, werpt de bende de casting van de leeuw rockster Clay Calloway (Bono) in hun nieuwe show. 

Moon en de zangers moeten op zoek naar de nu teruggetrokken Clay en hem overhalen om weer terug te keren op het podium. 

De cast van Sing 2 is een enorm ensemble, met onder anderen Scarlett Johansson, Taron Egerton, Reese Witherspoon, Tori Kelly, Nick Kroll en Halsey.

Nu, een nieuwe korte film getiteld “Come Home” is vrijgegeven slechts een paar weken voor Sing 2. 

In de video, die wordt gepromoot op het Xfinity YouTube-kanaal, is te zien hoe een nieuwe familie honden uitkijkt naar de thuiskomst van hun moeder (ingesproken door Keke Palmer). 

Ze zit vast in de sneeuw en beleeft een aantal hartverwarmende avonturen met de zangers van Moon. De op Sing 2 geïnspireerde korte film blijft vervolgens op een vertederende manier in de geest van de films en de feestdagen. 

Bekijk de volledige korte film hieronder:

“Come Home” is een leuke manier om de opwinding van Sing-fans vast te houden tot de release van Sing 2.

De personages weer samen zien zingen in een kort filmpje met een vakantie-thema is een opbeurende en leuke manier om de terugkerende personages te plagen.

Het tonen van talenten is gebruikelijk in Sing, dus het is geweldig om dat in dit filmpje te zien.

Het uitvoeren van leuke musicalhits is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de franchise, waarin de sterren regelmatig populaire nummers coveren.

Dit is ook te zien in de casting van beide Sing-films, aangezien Illumination heeft besloten om een aantal real-life muzikanten zoals Tori Kelly en Halsey personages te laten inspreken.

Dit is een slimme zet van de studio, waardoor fans liedjes kunnen horen die ze leuk vinden en tegelijkertijd een jonger publiek kennis kunnen laten maken met oudere muziek en veteranen als Bono.

Illumination heeft de laatste tijd het filmnieuws gedomineerd vanwege de aankomende Super Mario Bros. animatiefilm waar het samen met Nintendo aan werkt. 

Er werd aangekondigd dat Chris Pratt de stem van Mario zal vertolken, en andere castleden Jack Black, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, en Seth Rogen zullen hem vergezellen. 

De studio heeft ook Minions: The Rise of Gru in de pijplijn voor Despicable Me fans om van te genieten na Sing 2. 

Het is heel goed mogelijk dat deze projecten ook hun eigen spin-off teasers krijgen zoals de op Sing 2 gebaseerde korte film, want Illumination heeft zichzelf bewezen als een slimme marketing kracht. 

Come Home” biedt kijkers in ieder geval de perfecte afwisseling om in de vakantiestemming te komen en te genieten van een nieuwe blik in het Sing-universum.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Sing 2 personages spelen de hoofdrol in korte film met kerstthema, vooruitlopend op de sequel

Sing 2 krijgt een korte film met kerstthema die uitgezonden werd tijdens de Macy's Thanksgiving Day Parade, vooruitlopend op de aankomende release van het vervolg.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)