Better Call Saul seizoen 6 loopt uit de hand, vertelt Lalo acteur

Better Call Saul's Lalo Salamanca acteur, Tony Dalton, zegt dat het aankomende laatste seizoen van de hit AMC dramaserie "out of control" is.

De ster van Breaking Bad prequel Better Call Saul, Tony Dalton, zegt dat het aankomende laatste seizoen van de hit AMC-serie “uit de hand loopt”. Better Call Saul speelt zich, net als zijn voorganger, voornamelijk af in Albuquerque, New Mexico, en biedt backstory voor enkele belangrijke personages uit de originele serie. 

De hitshow gecreëerd door Vince Gilligan werd voor het eerst uitgezonden op AMC in 2015 en leverde vier opeenvolgende seizoenen, met seizoen 5 dat in 2020 wordt uitgezonden. Seizoen 6 is ingesteld om de laatste te zijn en zal in twee delen debuteren in het begin van 2022.

Better Call Saul seizoen 6

Het verhaal kronieken Jimmy McGill’s reis als een serieuze advocaat en voormalig oplichter, en zijn daaropvolgende overgang in de hebzuchtige strafrechtelijke verdediging advocaat die kijkers hebben leren kennen als Saul Goodman.

Bob Odenkirk keert terug naar zijn carrière bepalende rol als de charismatische hoofdrolspeler.

Hij wordt bijgestaan door zijn Breaking Bad-collega’s Giancarlo Esposito en Jonathan Banks, die hun rol van Gus Fring en Mike Ehrmantraut opnieuw op zich nemen.

Andere leden van de cast zijn Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando en Michael McKean, om er maar een paar te noemen.

Dalton kwam in seizoen 4 bij de cast als de snode kartelbaas Eduardo “Lalo” Salamanca.

Nu, tijdens het promoten van zijn aankomende Disney+ serie Hawkeye met Collider, neemt Dalton een kort moment om Better Call Saul seizoen 6 te door te nemen. 

Op de vraag hoe het was om de nieuwe scripts voor de eerste keer te lezen, licht de acteur op en antwoordt “heel, heel spannend.” 

Hij vermeldt dat het publiek “geen idee” heeft van wat hen te wachten staat in het laatste seizoen, en stelt dat het verhaal “uit de hand loopt”.

Je hebt geen idee wat er gaat gebeuren. Het is oncontroleerbaar wat deze jongens hebben geschreven. Oncontroleerbaar.

Dalton heeft misschien geen details gegeven over wat er gaat komen, maar zijn commentaar suggereert dat seizoen 6 zou kunnen lijken op de buitensporig spannende en gewelddadige aard van de laatste paar seizoenen van Breaking Bad. 

Veel van de primaire personages, vooral de antagonisten, gingen ten onder tegen de tijd dat het verhaal werd afgesloten, waaronder Ehrmantraut en Fring, die een van de meest iconische sterfscènes uit de televisiegeschiedenis hadden. 

In Better Call Saul seizoen 5 aflevering 10, een mislukte moordaanslag door Gus’ mannen op Lalo leidt tot hem te ontdekken dat hij werd verraden door Nacho Varga (Mando). 

Deze gebeurtenissen zijn een perfecte voorbereiding op wat nog eens een gewelddadige race naar de eindstreep zou kunnen worden.

Dalton heeft een groot deel van zijn carrière in Mexicaanse films, tv-programma’s en toneelstukken gespeeld.

Zijn rol als Lalo Salamanca in Better Call Saul zette hem op de radar van Hollywood, waardoor hij meer bekendheid kreeg en zelfs een rol verdiende in het Marvel Cinematic Universe als Jack Duquesne/Swordsman in de Hawkeye-serie.

Zijn introductie in seizoen 4 van Better Call Saul was een verademing, voor een groot deel dankzij zijn elektriserende optreden.

Het is bijna twee jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden, maar met 2022 voor de deur zal het publiek niet lang meer hoeven te wachten op het lot van dit fanfavoriete personage.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Better Call Saul seizoen 6 loopt uit de hand, vertelt Lalo acteur

Better Call Saul's Lalo Salamanca acteur, Tony Dalton, zegt dat het aankomende laatste seizoen van de hit AMC dramaserie "out of control" is.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)