Superman’s zwartste gevecht is begonnen (en iemand zal sterven)

De donkerste strijd die Superman en de Autoriteiten ooit hebben gevoerd begint op Warworld, en niet iedereen zal het er levend vanaf brengen.

De donkerste strijd die Superman ooit heeft meegemaakt is begonnen, en niet iedereen zal het er levend vanaf brengen. Als de Man van Staal het opneemt tegen Mongul in Warworld, realiseert hij zich dat hij niet dezelfde tiran is die hij eerder ontmoette.

In Future State onthulde DC dat Superman uiteindelijk door Mongul zou worden opgepakt en als slaaf gevangen gezet. Terwijl Kal-El op een missie in de ruimte is, mist hij een scharnierpunt in het leven van zijn zoon Jon als hij de nieuwe Superman wordt.

Superman

De toekomst die werd getoond impliceerde dat hij gedwongen zou zijn om het lot van zijn zoon te missen. Nu lijkt het erop dat die potentiële realiteit werkelijkheid wordt in Action Comics #1037, geschreven door Phillip Kennedy Johnson en Shawn Aldridge met art door Miguel Mendonca en Adriana Melo.

In een preview voor het komende nummer, uitgebracht door AIPT Comics, maakt Superman zich klaar om het op te nemen tegen Mongul in het tweede deel van The Warworld Saga.

Als hij afdaalt naar Warworld, wordt onthuld dat de huidige Mongul eigenlijk de zoon is van de versie die de fans eerder kenden. Superman merkt het verschil onmiddellijk, ook al lijken de twee Monguls identiek.

Hoewel Future State een versie van de gebeurtenissen beschouwt waarin Superman de Kryptoniërs die onderworpen zijn aan de dictatuur van Warworld niet bevrijdt, laat de uitgave doorschemeren dat het een meer optimistische kant op zal gaan.

Met de vreemde wending met betrekking tot Mongul, zullen er waarschijnlijk andere elementen volgen die de strijd onderscheiden van Future State.

SUPERMAN EN DE AUTORITEIT staan eindelijk oog in oog met MONGUL en zijn kampioenen.

Het lot van Warworld en iedereen die onder Monguls heerschappij leeft hangt aan een zijden draadje… maar hij die alle ketenen vasthoudt is beter voorbereid dan Superman weet. Niet iedereen loopt weg van deze!

Action Comics #1037
Geschreven door Phillip Kennedy Johnson, Shawn Aldridge
Art by Miguel Mendonca, Adriana Melo
Kleur door Adriano Lucas
Brieven: Dave Sharpe
Cover: Daniel Sampere & Alejandro Sanchez
Variant: Julian Totino Tedesco
Verschijningsdatum: November 30, 2021

Jon heeft gedacht dat dit de missie zou zijn die zijn vader zou doden, wat nog een laag van emotioneel gewicht toevoegt aan Superman’s tijd op Warworld. Hoewel Kal-El niet op volle kracht is en zijn zoektocht in gevaar brengt door de Authority met zich mee te nemen, maakt het team toch grote indruk in de vrijgegeven pagina’s.

Gezien de grote inzet van het verhaal, met de vrijheid van de planeet in het geding, hebben ze veel om voor te vechten. Maar Superman heeft waarschijnlijk zijn familie in gedachten, want dit is het eerste grote avontuur dat hem dwingt de Aarde voor een langere tijd te verlaten.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Superman’s zwartste gevecht is begonnen (en iemand zal sterven)

De donkerste strijd die Superman en de Autoriteiten ooit hebben gevoerd begint op Warworld, en niet iedereen zal het er levend vanaf brengen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)