Cobra Kai seizoen 5 Nieuws Update

Ruim een maand voor de première van seizoen 4 van Netflix's Cobra Kai, bevestigt medebedenker Jon Hurwitz dat seizoen 5 bijna klaar is met filmen.

Met nog iets meer dan een maand te gaan voor de première van Cobra Kai seizoen 4, bevestigt co-creator Jon Hurwitz dat seizoen 5 van de geliefde serie bijna klaar is met filmen. Seizoen 1 van de vervolgserie op de originele The Karate Kid-trilogie ging in 2018 voor het eerst in première op YouTube Red, met seizoen 2 uitgebracht in 2019. Echter, na de beslissing van YouTube om te stoppen met het produceren van originele scripted programmering na het filmen van seizoen 3, was de show achtergelaten zonder een thuis.

Netflix stapte in juni 2020 in om de rechten van Cobra Kai te verwerven en bracht seizoen 3 uit op 1 januari 2021, met seizoen 4 dat bijna een volledig jaar later op 31 december in première zal gaan.

Cobra Kai Seizoen 5

Het verhaal van Cobra Kai chronicles de levens van Johnny Lawrence en Daniel LaRusso 34 jaar nadat Daniel, die onder leiding van de heer Miyagi (gespeeld door de legendarische Pat Morita), Johnny verslaat in de 1984 All-Valley Karate Tournament.

Deze keer wordt hun rivaliteit opnieuw aangewakkerd na de heropening van de Cobra Kai karate dojo en worden ze vergezeld door een nieuwe generatie kinderen en aspirant vechtkunstenaars. Ralph Macchio en William Zabka hernemen hun rol als respectievelijk Daniel en Johnny.

In de serie zien we ook de terugkeer van Martin Cove als de beruchte John Kreese uit de originele films. Thomas Ian Griffiths voegt zich in seizoen 4 ook bij de cast om zijn rol als Terry Silver uit The Karate Kid III te hernemen.

Cobra Kai medeschepper Jon Hurwitz beantwoordde enkele vragen van fans over de show op Twitter.

Hij bevestigde dat het filmen voor de laatste afleveringen van seizoen 5 aan de gang is en meldde dat hij geen verdere details over het verhaal kon onthullen omdat “wat ik ook zou zeggen een spoiler zou zijn”. Lees hieronder wat hij te zeggen had:

Er was een periode van onzekerheid over de vraag of kijkers Cobra Kai seizoen 4 in 2021 te zien zouden krijgen na de première van seizoen 3 op nieuwjaarsdag.

De aankondiging van de releasedatum voor seizoen 4 in september en een nieuwe trailer die daarbij hoorde, genereerden echter veel opwinding en buzz bij de fanbase.

De daaropvolgende verlenging van Cobra Kai seizoen 5 in augustus van dit jaar, zelfs voordat seizoen 4 zijn debuut maakte, kwam niet als een grote verrassing, omdat het een van de meest populaire series van Netflix is, met een nummer 1 positie in 28 landen.

Het is onduidelijk op hoeveel seizoenen Cobra Kai fans zullen worden getrakteerd, met een finish lijn nog niet aangekondigd voor de show.

Desondanks verklaarde Hurwitz eerder in zijn Twitter Q&A dat “we weten waar we naartoe gaan” met betrekking tot het verhaal, wat een goed voorteken is voor de toekomst van de show.

Cobra Kai zal het gebruikelijke 3-4 seizoenen model van de meest on-demand streamingdienst willen doorbreken.

Hurwitz’s opmerkingen suggereren dat het publiek en de fans wereldwijd snel veel meer te zien zullen krijgen van het “Miyagi-Verse”.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Cobra Kai seizoen 5 Nieuws Update

Ruim een maand voor de première van seizoen 4 van Netflix's Cobra Kai, bevestigt medebedenker Jon Hurwitz dat seizoen 5 bijna klaar is met filmen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)