Matt Long keert officieel terug voor Manifest seizoen 4

Matt Long keert officieel terug voor Manifest seizoen 4, volgens de maker van de show Jeff Rake, die zegt dat Zeke's einde zal uitspelen zoals bedoeld.

Acteur Matt Long keert officieel terug voor Manifest seizoen 4. Long speelt het fan-favoriete personage Zeke Landon sinds Manifest seizoen 1, dat begon als een terugkerende rol. Long’s personage werd deel van de hoofdcast in seizoen 2 van de serie. Zeke wordt beschreven als een wandelaar die tijdens een sneeuwstorm vast komt te zitten in een grot en wordt verondersteld dood te zijn, alleen om een jaar later terug te keren, net als de passagiers van de noodlottige vlucht 828.

Zeke wordt de eerste persoon die zijn sterfdag verslaat door het leven te redden van Cal Stone, die een van de passagiers was aan boord van de vermiste vlucht.

Matt Long Manifest

Fans vreesden dat Matt Long niet in staat zou zijn om terug te keren voor Manifest seizoen 4 als gevolg van planningsconflicten. 

Matt Long was oorspronkelijk gecast in NBC’s pilot-serie, Getaway, lang voordat Netflix een deal sloot om het laatste seizoen van Manifest te leveren. 

Gelukkig voor de fans ging NBC uiteindelijk voorbij aan Getaway, waardoor Long’s agenda wijd open bleef. 

Hoewel Matt Long zelf had gesuggereerd dat hij zou terugkeren naar de show in een of andere hoedanigheid, zeggen “Ik zal terugkomen voor een deel ervan,” terug in september op de Creative Arts Emmy’s, was het niet helemaal duidelijk zijn niveau van betrokkenheid bij de volgende aflevering. 

Nu lijkt het erop dat de acteur inderdaad fulltime zal terugkeren.

TVLine meldt dat de maker van Manifest seizoen 4, Jeff Rake, heeft bevestigd dat Long zal terugkeren voor het laatste seizoen van de show.

Rake laat weten dat hij “verheugd” is te kunnen melden dat Matt Long terugkeert naar de show.

De maker zegt zelfs dat de terugkeer van Matt Long “Zeke in staat zal stellen zijn Manifest-reis te voltooien zoals oorspronkelijk de bedoeling was.”

Rake’s indicatie dat Zeke’s einde zich zal afspelen zoals “oorspronkelijk bedoeld” is een verwijzing naar het feit dat het oorspronkelijke plan van de show in totaal zes seizoenen omvatte.

Hoewel Netflix de show nieuw leven inblies nadat NBC het in juni van dit jaar annuleerde, verlengde de streamingdienst Manifest alleen voor seizoen 4, dat in totaal uit 20 afleveringen zal bestaan.

Daarom moesten de makers van de show het zes-seizoenenplan condenseren in de 20 gegeven afleveringen.

Rake merkte eerder dit jaar echter op dat “het eindspel helemaal niet zal veranderen.”

De maker was zelfs bereid om de serie af te maken in een “twee uur durende film” indien nodig.

Gezien het feit dat Matt Long al snel een fan-favoriet personage werd in de serie, is het niet meer dan logisch om hem in het laatste seizoen op te nemen.

Bovendien, zoals Rake heeft opgemerkt, moeten Zeke en de rest van de cast hun geplande reis, die al sinds seizoen 1 aan de gang is, voltooien, of het risico lopen trouwe fans teleur te stellen.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum voor Manifest seizoen 4 is aangekondigd, kan het publiek uitkijken naar hoe de reis van Long zal verlopen als het veelgemiste Manifest eindelijk terugkeert op het scherm.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Matt Long keert officieel terug voor Manifest seizoen 4

Matt Long keert officieel terug voor Manifest seizoen 4, volgens de maker van de show Jeff Rake, die zegt dat Zeke's einde zal uitspelen zoals bedoeld.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)