Een nieuwe Scream 2022 afbeelding toont Ghostface zwaaiend met een mes terwijl hij over een waargenomen slachtoffer staat, gespeeld door Kyle Gallner als nieuw personage Vincent.

Scream 2022 foto Ghostface vermoordt een nieuw slachtoffer

De nieuwe Scream-film heeft een afbeelding uit de aankomende film gedeeld, met Ghostface staand over een vermeend slachtoffer gespeeld door Kyle Gallner. De 2022 film is het vijfde deel van de franchise en de eerste film in de serie die niet is geregisseerd door horroricoon Wes Craven na zijn dood in 2015, met Ready or Not-regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett aan het roer.

De hoofdrolspelers in de serie, Neve Campbell, David Arquette en Courtney Cox, zullen hun rollen hernemen, samen met de nieuwe castleden Gallner, Melissa Barrera en Jack Quaid.D

De Scream films volgen Sidney Prescott (Campbell) terwijl ze probeert de verschillende identiteiten te ontmaskeren die de Ghostface persona aannemen, een gemaskerde moordenaar die zijn slachtoffers stalkt en vermoordt met een mes.

Regisseur Gillett heeft aangegeven dat de nieuwe film gepland staat als de eerste van meerdere.

Doordat de film Scream heet in plaats van Scream 5, is het duidelijk dat de scenarioschrijvers de bedoeling hebben dat het een nieuw begin wordt voor de franchise.

De Instagram (screammovies) heeft een beeld vrijgegeven van Ghostface die over Gallner’s personage, Vince, staat op een parkeerplaats in de nacht.

Vince ligt met zijn gezicht naar beneden en Ghostface zwaait met een mes, alsof hij op Vince afkomt voor een dodelijke slag.

Het bijschrift luidt: “Speel dood voor mij,” wat impliceert dat Ghostface dat tegen Vince zegt als hij zijn slachtoffer nadert.

Scream staat erom bekend het slashergenre nieuw leven in te blazen met zijn mix van horror en komedie, met een randje zelfbewustzijn in zijn presentatie.

De nieuwe film lijkt serieuzer van toon te zijn dan de vorige delen.

De trailers en het vrijgegeven materiaal bevatten geen charmante zelf-referentiële komedie die de vorige films memorabel maakte.

De keuze voor een serieuzere toon zou ook kunnen betekenen dat de film een nieuw begin wil zijn voor de franchise.

Er is echter een lichtzinnigheid in deze recente post die hints naar een meer humoristische film dan wordt geadverteerd.

Toen de originele Scream uitkwam in 1996, was het een hit omdat het zelfbewust en echt eng was.

Latere films hebben geprobeerd het succes te evenaren, met beslist gemengde resultaten.

Toch is het idee om horrorelementen te combineren met komedie al lang succesvol gebleken in de jaren daarna, met Get Out, The Final Girls, en Shawn of the Dead als voorbeelden. 

Met zoveel horrorkomedies zou het voor Scream 2022 wel eens goed kunnen zijn om een serieuzere versie van de franchise uit te brengen, aangezien pure slashers een steeds zeldzamer wordende soort film zijn.

Sidney Prescott is niet meer het personage dat ze was in 1996, en het publiek is met haar mee veranderd. Misschien kan een serieuzere toon Scream het voordeel geven dat het nodig heeft om op te vallen.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “

Een nieuwe Scream 2022 afbeelding toont Ghostface zwaaiend met een mes terwijl hij over een waargenomen slachtoffer staat, gespeeld door Kyle Gallner als nieuw personage Vincent.

Scream 2022 foto Ghostface vermoordt een nieuw slachtoffer

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)