Leon Kennedy ontmoet Lisa Trevor in nieuwe Resident Evil 2021 clip

In een nieuwe clip van Resident Evil: Welcome to Raccoon City ontmoet rookie politieagent Leon S. Kennedy het experiment van de Umbrella Corporation, Lisa Trevor.

Leon Kennedy: In een nieuwe clip van Resident Evil: Welcome to Raccoon City ontmoet de beginnende politieagent Leon Kennedy het experiment van de Umbrella Corporation, Lisa Trevor. Kennedy en Trevor zijn twee van de vele personages uit Capcoms Resident Evil-videogames die zullen verschijnen in de aankomende filmreboot.

Avon Jogia en Marina Mazepa spelen de hoofdrollen in de film als Leon Kennedy en Lisa, naast Kaya Scodelairo als Claire Redfield, Hannah John-Kamen als Jill Valentine, Robbie Amell als Chris Redfield en Tom Hopper als Albert Wesker.

Leon Kennedy

Resident Evil: Welcome to Raccoon City speelt zich af in 1998 en laat een groep overlevenden van een zombie-uitbraak in het titulaire Midwesten de geheimen van het mysterieuze Spencer Mansion en het stervende Raccoon City verkennen om de oorsprong van de epidemie te ontdekken en de banden met de kwaadaardige farmaceutische reus Umbrella Corporation.

De film is geschreven en geregisseerd door Johannes Roberts van 47 Meters Down en is een directe adaptatie van de gebeurtenissen uit de eerste twee Resident Evil-games. Resident Evil: Welcome to Raccoon City bereidt zich momenteel voor op een release na twee eerdere vertragingen en Sony wil de anticipatie op de komst ervan hoog houden.

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de komst van de film, heeft Sony Pictures een nieuwe Resident Evil: Welcome to Raccoon City clip vrijgegeven. In de video ontmoet Leon de angstaanjagende Lisa Trevor in een onbekend gebouw van de titulaire stad. Bekijk de huiveringwekkende teaser hieronder:

In de aanloop naar de release van de film heeft Roberts gesproken over het grotere belang van Lisa Trevor in het plot in vergelijking met de games.

Haar ontmoeting met Leon in de nieuwe clip van Resident Evil: Welcome to Raccoon City zorgt voor een interessante verandering in haar verhaal ten opzichte van de games, waar ze zich in de Spencer Mansion in het Arklay-bos bevond en tegen STARS-leden Chris Redfield en Jill Valentine vocht, maar nu direct in het hart van Raccoon City lijkt te zijn gesitueerd.

In eerdere marketingcampagnes voor de film werd te lezen dat ze banden heeft met het weeshuis waar Chris en Claire opgroeiden na de dood van hun ouders.

Een punt dat volgens Roberts van groot belang zal zijn voor de plot van de film en met name voor Claire’s verhaal.

Interessant is ook dat Leon in de nieuwe clip van Resident Evil: Welcome to Raccoon City naar meerdere mensen roept als hij Lisa Trevor ontdekt.

Aangezien het plot een aanpassing is van de eerste twee Resident Evil-games en eerdere beelden Leon met Claire tonen.

Zou je kunnen concluderen dat hij om Claire roept, hoewel de andere persoon ook Sherry Birkin of Ada Wong zou kunnen zijn.

Alleen de tijd zal het leren wanneer Resident Evil: Welcome to Raccoon City op 24 november in de bioscoop draait.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)