Arcane seizoen 2 verlengd voor Netflix League of Legends serie (kijk clip)

Netflix en Riot Games hebben de toekomstige productie bevestigd van Arcane Seizoen 2, gebaseerd op de video game adaptie van League of Legends.

Arcane: Na de definitieve release van Act III op Netflix, is nu officieel bevestigd dat Arcane seizoen 2 in productie is. De verbluffende video game adaptatie van League of Legends van Riot Games is geproduceerd door co-creators Christian Linke en Alex Yee en is geprezen door critici en fans voor zijn storytelling en unieke animatie. De boeiende animatie voor Arcane werd gemaakt door Fortiche Production, erkend voor het combineren van zowel 2D- als 3D-animatie om hun eigen grafische stijl te creëren.

Arcane

Arcane is verdeeld in drie hoofdstukken met in totaal negen afleveringen en is een prequel van de League of Legends-franchise.

Het verhaal van Arcane schetst de oorsprong van League of Legends kampioenen in Piltover en Zaun met Hailee Steinfeld als Vi en Ella Purnell als Jinx in de hoofdrollen.

Het eerste seizoen verkent de gespannen relatie tussen de twee zussen en de spanningen tussen de twee steden, Piltover en Zaun.

Tijdens de release van de Netflix-serie had League of Legends-ontwikkelaar Riot Games een evenement van een maand en een wereldwijde watchparty gelanceerd om de release van de serie te vieren.

Veel fans vroegen zich met spanning af of de serie zou worden verlengd voor een tweede seizoen op Netflix, vooral na de cliffhanger waarop Arcane eindigde. 

Tot ieders verrassing is officieel bevestigd dat Arcane seizoen 2 in productie is. In een korte teaser, zijn Caitlyn (Katie Leung), Vi, en Jinx allemaal te horen in de vrijgegeven video aankondiging voor seizoen 2. 

Bekijk de teaser aankondiging hieronder:

Na de overweldigende positieve reacties en antwoorden op de Netflix serie, komt het niet als een verrassing dat Arcane is vernieuwd voor een seizoen 2. 

In een recent interview met Screen Rant, had Arcane’s Ella Purnell gedeeld hoe leuk ze het vond om de rol van Jinx te spelen, omdat ze nog nooit eerder zo’n interessante vrouwelijke schurk heeft gespeeld. 

Op dit moment is het de op één na populairste serie op Netflix, en verslaat het seizoen 3 van You. 

Hoewel specifieke details van het tweede seizoen nog niet zijn vrijgegeven, kunnen we verwachten dat een aantal van de oorspronkelijke cast hun rollen in het tweede seizoen zullen hernemen, aangezien hun stemmen te zien waren in de aankondiging van de teaser.

Ondanks het feit dat de serie gebaseerd is op het videospel League of Legends, verwacht de serie niet dat het publiek de lore achter het spel begrijpt om naar de serie te kijken. 

Terugkijkend heeft Arcane de fans veel voldoening gegeven om naar te kijken en om zich te verbinden met de oorsprongsverhalen van hun favoriete kampioenen. 

Arcane heeft het vertellen van verhalen perfect weten te boeien door hun kunst en schept een precedent voor toekomstige tekenfilmseries en videogame-adaptaties die nog moeten komen. 

Hoewel het nog niet bevestigd is wanneer Arcane seizoen 2 in première zal gaan, is de serie momenteel in productie.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Arcane seizoen 2 verlengd voor Netflix League of Legends serie (kijk clip)

Netflix en Riot Games hebben de toekomstige productie bevestigd van Arcane Seizoen 2, gebaseerd op de video game adaptie van League of Legends.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)