Adele brengt nieuw album 30 uit: luister Nu

Haar eerste album in zes jaar bevat samenwerkingen met Greg Kurstin, Ludwig Göransson, Max Martin, en Tobias Jesso Jr.

Adele heeft haar langverwachte nieuwe album 30 uitgebracht. Haar eerste album in zes jaar, uitgebracht via Columbia, bevat de eerder gedeelde single “Easy on Me.” Dat nummer is een van de vele samenwerkingen met Greg Kurstin; het album bevat ook bijdragen van Chris Stapleton (op een bonustrack), Ludwig Göransson, Max Martin, Tobias Jesso Jr., en Shellback. Luister naar Adele’s nieuwe album 30. 

Adele - 30

Adele presenteerde nieuwe nummers van 30 tijdens een CBS special op 14 november. 

Het programma bevatte ook een interview met Oprah Winfrey. 

Ze gaf een voorproefje van “Hold On” in een Amazon-reclame met kerstthema, nadat ze begin november de volledige tracklist van het album had onthuld. 

Volgende zomer zal Adele het podium betreden voor twee avonden in Hyde Park in Londen, haar eerste live shows sinds 2017. 

Ze heeft nog geen verdere tour plannen aangekondigd voor de plaat, en verwierp suggesties van een Las Vegas residentie in een recent interview met Rolling Stone.

30 volgt op 2015’s 25, dat Album van het Jaar en Beste Pop Vocaal Album bij de 2017 Grammy’s mee naar huis nam.

De single van dat album, “Hello,” won de awards voor Record of the Year, Song of the Year, en Best Pop Solo Performance.

Afgelopen herfst keerde ze voor de derde keer terug naar Saturday Night Live, waar ze voor het eerst als gastvrouw optrad in plaats van als muzikale gast van de aflevering.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Adele brengt nieuw album 30 uit: luister Nu

Haar eerste album in zes jaar bevat samenwerkingen met Greg Kurstin, Ludwig Göransson, Max Martin, en Tobias Jesso Jr.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)