Bekijk Saba’s video voor nieuw nummer “Stop That”

De rapper uit Chicago heeft ook onthuld dat hij zijn nieuwe album Few Good Things op 4 februari 2022 zal uitbrengen

Saba heeft weer een nieuw nummer gedeeld: Bekijk de video voor “Stop That” hieronder. Samen met de track, heeft de Chicago rapper onthuld dat zijn volgende album, Few Good Things, uitkomt op 4 februari. Saba produceerde “Stop That,” met co-productie van Daoud en DaedaePivot.

Het volgt op zijn recente nummer “Fearmonger,” waar ook Daoud op te horen was. In een verklaring over “Stop That,” merkte Saba op:

Saba

Ik heb het gevoel dat we vaak ons eigen oordeel over onszelf laten varen, nog voordat iemand anders ons feedback geeft. Onze eigen onzekerheden klinken heel hard in ons hoofd, tot het punt dat we onszelf kleiner maken voordat we iemand anders de kans geven. Dit is iets wat ik in de loop der jaren zelf ben gaan doen. Me verstoppen voor het ongemakkelijke moment. En dit lied werkt als mijn opmerken en corrigeren van dat.

Few Good Things is Saba’s derde album, na 2018’s Care for Me en zijn 2016 debuut Bucket List Project.

Family Card de kaart die je extra korting geeft op je online aankopen

Ik leerde zelf kortgeleden deze kaart kennen en heb me dan ook lid gemaakt omdat de kaart volledig gratis is en ik toch aankopen doe online. Als deze kaart me dan nog extra laat besparen waarom zou ik het dan niet doen. Kijk hieronder de afbeelding waar je kan zien dat ik al bespaard heb op mijn aankoop online!

 

Rijk ga ik er zeker niet van worden, maar als ik zonder iets wat kan besparen vind ik het wel goed. De kaart is volledig gratis, je bent niet verplicht om aankopen te doen. Al wat je moet doen klik hiernaast op de afbeelding meld je aan en als je een aankoop doet bij een aangesloten webshop bespaar je extra.

Er zijn al meer dan 1000 webshops aangesloten en dagelijks komen er meer webshops bij zodat het aanbod nog meer uitbreid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Bekijk Saba’s video voor nieuw nummer “Stop That”

De rapper uit Chicago heeft ook onthuld dat hij zijn nieuwe album Few Good Things op 4 februari 2022 zal uitbrengen

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)