Snoop Dogg brengt nieuw samenwerkingsalbum ‘The Algorithm’ uit

Het is zijn eerste project voor Def Jam sinds hij de uitvoerende creatieve consultant van het label werd

Snoop Dogg heeft zijn eerste project voor Def Jam Recordings gedeeld, ‘The Algorithm’ – je kunt het hieronder beluisteren. De legendarische rapper, ondernemer en cultureel icoon, die in juni werd aangesteld als Def Jam’s uitvoerend creatief adviseur, kondigde de gezamenlijke compilatie vorige maand aan samen met de Mount Westmore (Snoop, Ice Cube, E-40 en Too $hort) track ‘Big Subwoofer’.

Snoop Dogg

De singles ‘Like My Weed’, met Jane Handcock, en ‘Murder Music’, met gastrappers Benny The Butcher, Jadakiss en Busta Rhymes, verschenen eerder deze maand.

Om de release van ‘The Algorithm’ te begeleiden, heeft Snoop de officiële video voor ‘Go To War’ met BLXST onthuld. Je kunt hem hieronder bekijken.

Naast de eerder genoemden zijn ook Def Jam-artiesten Fabolous, Dave East, YKOsiris en Camino te horen op ‘The Algorithm’

“Er is zoveel talent op deze plaat,” zei Snoop Dogg, “zoveel muziekstijlen, het doorbreekt het algoritme. Op dit moment vertelt het algoritme ons dat je op deze manier moet rappen, dat je op deze manier moet klinken, maar ze vertellen je niet hoe het hoort te voelen. Mijn algoritme gaat je een gevoel geven, niet een geluid.”

Je kunt ‘The Algorithm’ hieronder in zijn geheel beluisteren:

Ondertussen heeft Griselda’s Benny The Butcher onlangs een nieuw platencontract getekend bij Def Jam Recordings.

Snoop Dogg deelde het nieuws tijdens zijn interview op de Joe Rogan Experience podcast vorige week (12 november).

“Ik ben op Def Jam Records rechts. Ik ben een creatieve consultant executive, en gewoon om u te laten weten dat het niet meer bestaat, ga ik aankondigen in uw show dat ik net Benny the Butcher heb gecontracteerd, en hij is een van de hardste rappers uit Buffalo, New York,” zei Snoop Dogg.

Hij voegde eraan toe: “Dus dat laat zien dat er geen lijnen meer te overschrijden zijn. We doen wat we moeten doen. The butcher’s coming.”

Benny zelf bevestigde het nieuws een paar uur later via Instagram, en deelde een foto van zichzelf met het ondertekenen van zijn contract. “A Buffalo n***a het nieuwe gezicht van The Legendary Def Jam Records,” schreef hij in het onderschrift. “Eindelijk mijn grote deal getekend.”

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Snoop Dogg brengt nieuw samenwerkingsalbum ‘The Algorithm’ uit

Het is zijn eerste project voor Def Jam sinds hij de uitvoerende creatieve consultant van het label werd

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)