Lucy Hale zegt dat ze niet terugkomt voor Pretty Little Liars Reboot

Lucy Hale zal niet te zien zijn in de aankomende HBO reboot Pretty Little Liars: Original Sin, omdat er nieuwe gezichten te zien zullen zijn in de nieuwe stad Millwood.

De aankomende HBO reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sin, zal niet de originele castlid Lucy Hale in de hoofdrol hebben, volgens de actrice zelf. Het origineel was een ABC Family (nu Freeform) serie die in 2010 begon als een bewerking van de gelijknamige YA-romanserie van Sara Shephard. De intense mysterie-thriller serie bestond uit een groep tienermeisjes die voortdurend werden gekweld door een onbekende schurk, simpelweg bekend als “A,” die op de loer leek te liggen achter elke hoek.

Sinds het ABC-drama in 2017 tot een einde kwam, heeft de show meerdere spin-offs voortgebracht, waaronder The Perfectionist, die helaas na slechts één seizoen werd geannuleerd.

Lucy Hale

Pretty Little Liars: Original Sin zal uit het vertrouwde stadje Rosewood stappen en in het fictieve stadje Millwood stappen dat in hetzelfde universum bestaat, met een nieuwe groep tienermeisjes die een kwaadaardige A van zichzelf lijken te ervaren.

Onder de nieuwe Pretty Little Liars cast bevinden zich Bailee Madison, Zaira, Malia Pyles, Chandler Kinney, Maia Reficco, Mallory Bechtel, Eric Johnson en Lea Salonga, Sharon Leal en Zakiya Young om er een paar te noemen. 

De nieuwe kijk op de serie is geschreven door Riverdale’s Roberto Aguirre Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, met Alloy Entertainment en Warner Bros TV die het project steunen.

Zoals gerapporteerd door Variety, zegt Lucy Hale dat ze niet zal deelnemen aan de aankomende reboot, Pretty Little Liars: Original Sin, zoals fans hadden gehoopt. 

Lucy Hale verklaarde verder dat niemand van de originele cast betrokken is bij de aankomende serie, voor zover zij weet. 

Lucy Hale merkte echter op dat het net als zijn voorganger duister zal zijn.

Hoewel sommige fans verdrietig zijn over het ontbreken van Lucy Hale en andere originele castleden, geeft dit de verhaallijn van Pretty Little Liars een frisse start voor een nieuwe generatie, waarbij de lei van A wordt schoongeveegd en opnieuw wordt begonnen. 

Het zou zeker interessant zijn geweest om minstens een van de originele castleden hun rol te zien hernemen in de aankomende reboot, maar het is waarschijnlijk het beste voor de nieuwe serie om onafhankelijk te worden van zijn voorganger.

Met een solide cast en crew, lijkt de reboot in goede handen te zijn als de franchise verder gaat. Fans die al lang fan zijn, zijn misschien sceptisch over de emotionele achtbaan waar Pretty Little Liars bekend om staat. 

Maar de nostalgie en de natuurlijke nieuwsgierigheid om meer te willen weten van een verhaal, heeft er nu al voor gezorgd dat zowel oudere als nieuwere fans zich vastklampen aan hun stoel voor Pretty Little Liars: Original Sin, die momenteel in 2022 uitkomt.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Lucy Hale zegt dat ze niet terugkomt voor Pretty Little Liars Reboot 2
Pin Share

One thought on “Lucy Hale zegt dat ze niet terugkomt voor Pretty Little Liars Reboot

Lucy Hale zal niet te zien zijn in de aankomende HBO reboot Pretty Little Liars: Original Sin, omdat er nieuwe gezichten te zien zullen zijn in de nieuwe stad Millwood.

Comments are closed.