Samson En Gert Laatste Kans Om Afscheid Te Nemen.

Samson en Gert misschien wel het bekendste duo dat ons landje rijk is. Het leven blijft niet stil staan en zo is het ook voor dit duo. Natuurlijk laten ze de fans niet achter zonder de laatste kans om afscheid te nemen tijdens een fantastische afscheid show wat echt genieten zal zijn voor de fans.

Jaren zijn de sprekende hond Samson en zijn baasje Gert een hilarisch duo geweest. In al die jaren hebben ze vele kleine hartjes gestolen en zijn er vele kindjes verliefd op Samson.

Samson en Gert Afscheidshow

Sommige fans zullen teleurgesteld zijn dat er afscheid moet genomen worden, maar niet getreurd Samson krijgt een nieuw baasje waar de lieve wollige sprekende hond nog vele avonturen mee zal beleven.

Een prachtige show is voorzien om afscheid te nemen. Afscheid nemen is het niet de lieve Samson krijgt een nieuw baasje. Het is dan ook meer afscheid nemen van Gert die de fakkel doorgeeft.

De voorstellingen gaan door op 26, 27, 28, 29 en 30 december 2021. Ook voor januari zijn er verschillende datums 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 12, 13, 15 en 16 januari 2022.

Bekijk hieronder de clip over de show:

Als je de show met Samson en Gert graag wil mee maken kun je natuurlijk tickets bestellen voor de verschillende datums. Ook voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van Studio 100.

Hou er rekening mee dat al de shows gebruik zullen maken van het Covid Safe Ticket.

Je zult dan ook alleen toegang krijgen tot het theater op het vertonen van een geldig Cst.

Voor alle informatie kun je hier klikken voor de Studio 100 site.

Wees er snel bij, wacht niet te lang de tickets gaan als zoete broodjes de deur uit. Het zou spijtig zijn dat je de show zou moeten missen omdat er geen tickets meer zijn.

Wij van Films Epic Place wensen je vooraf veel plezier met Samson en Gert!

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Samson En Gert Laatste Kans Om Afscheid Te Nemen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)