Hunt Showdown Actie serie in de maak

Een live-action streaming serie wordt aangepast van het populaire mythische monster premiejager first-person shooter spel Hunt: Showdown.

Hunt: Een actie seriebewerking van de videogame Hunt: Showdown is nu in ontwikkeling. Hunt: Showdown is een first-person shooter die oorspronkelijk begin 2018 op Steam werd gelanceerd. Het werd later beschikbaar op Microsoft, XBOX One, en PS4. In het spel bestuurt de speler een premiejager in 1895 die op een missie is om een monster te vernietigen voor een enorme beloning, maar de verraderlijke wildernis lang genoeg moet overleven om betaald te krijgen.

Hunt Showdown

Hunt: Showdown werd al snel populair bij de fans en won zelfs de Best Online Experience Award op The Game Awards in 2020. 

In het multiplayer-avontuur moeten de jagers vallen, kleinere wezens en rivaliserende spelers zien te ontwijken in hun zoektocht naar glorie. 

Ze moeten ook vertrouwen op ouderwetse wapens met beperkte mogelijkheden en munitie, waardoor ze gedwongen worden om voorzichtig te vechten en strategieën te bedenken.

Vandaag werd bekend dat spelontwikkelaar Crytek gaat samenwerken met het opkomende streamingplatform Binge om Hunt: Showdown om te zetten in een live-action serie.

Binge is een opkomende streamingdienst die tegemoet wil komen aan alle entertainmentbehoeften van de gamer-community, met het oog op een lancering in 2022.

Binge’s Allan Ungar en Vince Talenti zullen de productie op zich nemen, samen met de EP’s Avni Yerli, Faruk Yerli en Pascal Tonecker, die allen belangrijke figuren zijn bij Crytek.

Meer informatie over de serie volgt nog, maar het is nog te vroeg in de ontwikkeling om op dit moment al een grote casting of releasedatum aan te kondigen.

Er zijn vier soorten monsters in Hunt: Showdown, dus de serie kan in twee richtingen gaan.

Ze kunnen elk monster in opeenvolgende afleveringen laten zien of het hele verhaal richten op een enkel monster en de rest bewaren voor de volgende seizoenen.

De game is niet bijzonder personage of plot zwaar, dus ze zullen veel ruimte hebben om het universum uit te breiden in de serie.

Het is nogal ongewoon dat een videospel dat zo nieuw is, wordt aangepast.

Meestal gaan televisieseries of films voor meer gevestigde eigenschappen met een bredere naamsbekendheid.

Bijvoorbeeld, Sonic the Hedgehog, Lara Croft: Tomb Raider, HBO’s The Last of Us, en Netflix’s The Witcher serie (die technisch gezien een herbewerking is van de boeken waar de spellen op gebaseerd zijn, maar die niet gemaakt zouden zijn zonder het succes van de spellen) zijn minstens 5 jaar en soms wel tientallen jaren na de lancering van de spellen in première gegaan.

Dit moet betekenen dat Hunt: Showdown reeds heeft aangetoond dat het een publiek naar tevredenheid van de producenten kan boeien, wat goed nieuws is voor fans van het spel die een vervolg willen.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Hunt Showdown Actie serie in de maak

Een live-action streaming serie wordt aangepast van het populaire mythische monster premiejager first-person shooter spel Hunt: Showdown.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)