The Outfit Trailer Dylan O’Brien en Mark Rylance debuut februari 2022

Mark Rylance en Dylan O'Brien spelen de hoofdrollen in de trailer van het aankomende misdaaddrama The Outfit, dat op 25 februari 2022 in de bioscoop in première gaat.

Oscarwinnaar Mark Rylance en Dylan O’Brien spelen de hoofdrollen in de trailer van het aankomende misdaaddrama The Outfit. De film draait om Leonard (Rylance), een Engelse kleermaker die een kleine kleermakerij runt in een ruig deel van Chicago en te maken krijgt met gangsters als klanten. The Outfit markeert het regiedebuut van Graham Moore, die eerder een Academy Award won voor The Imitation Game uit 2014 in de categorie Best Adapted Screenplay.

The Outfit

Focus Features heeft nu een trailer vrijgegeven voor The Outfit, waarin te zien is hoe het personage van Rylance verstrikt raakt in een potentieel dodelijk conflict waarbij gangsters met tegengestelde belangen betrokken zijn.

Hoewel het erop lijkt dat Rylance wel doorheeft dat zijn klanten een uitgesproken criminele inslag hebben, lijkt de kleermaker onvoorbereid en aanvankelijk onwillig om samen te werken met de louche individuen die zijn hulp komen inroepen.

Je kan de trailer, samen met een poster, hieronder bekijken.

The Outfit, geschreven door Moore en Mad Men-acteur Johnathan McClain, heeft ook Zoey Deutch, Johnny Flynn, Simon Russell Beale, Nikki Amuka-Bird, en Alan Mehdizadeh in de hoofdrollen.

Moore heeft in een eerdere verklaring gezegd dat hij en McClain tien jaar geleden voor het eerst het idee voor het misdaaddrama bedachten, en prees de getalenteerde cast.

De film komt uit in de bioscoop op 25 februari 2022.

De synopsis voor The Outfit luidt als volgt: “Volgt Leonard, een Engelse kleermaker die vroeger pakken vervaardigde op het wereldberoemde Savile Row in Londen.

Maar na een persoonlijke tragedie is hij in Chicago beland, waar hij een kleine kleermakerij runt in een ruig deel van de stad waar hij mooie kleren maakt voor de enige mensen in de buurt die zich die kunnen veroorloven: een familie van gemene gangsters.”

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
The Outfit Trailer Dylan O'Brien en Mark Rylance debuut februari 2022 2
Pin Share

2 thoughts on “The Outfit Trailer Dylan O’Brien en Mark Rylance debuut februari 2022

Mark Rylance en Dylan O'Brien spelen de hoofdrollen in de trailer van het aankomende misdaaddrama The Outfit, dat op 25 februari 2022 in de bioscoop in première gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.