American Underdog Trailer Levi brengt NFL-legende’s waargebeurd verhaal tot leven

De officiële trailer voor American Underdog is vrijgegeven, met in de hoofdrol Zach Levi als de legendarische Hall of Fame quarterback Kurt Warner.

American Underdog: Een nieuwe trailer voor de aankomende Kurt Warner biopic American Underdog is vrijgegeven, met in de hoofdrol Zachary Levi als de legendarische quarterback. Kurt Warner begon zijn voetbalcarrière op de universiteit, toen hij speelde voor Northern Iowa. Na zijn studie tekende Warner kort bij de Green Bay Packers, maar hij werd voor het volgende seizoen ontslagen. 

In plaats daarvan speelde Warner een paar jaar in de Arena Football League en werd vervolgens in 1998 door de St. Louis Rams gecontracteerd om als reserve quarterback te fungeren.

In zijn tweede seizoen nam Warner het roer over als hoofd-quarterback en hij zou een Hall of Fame-carrière hebben, waarin hij twee MVP-awards verzamelde en zelf de MVP-titel voor Super Bowl XXXIV won.

American Underdog Trailer

De nieuwste trailer voor Kurt Warner’s biopic American Underdog is op YouTube verschenen.

De film beschrijft het leven van de legendarische quarterback, die opgroeide van vakkenvuller in de supermarkt tot professioneel quarterback die zijn dromen waarmaakte op het nationale podium in de NFL.

De trailer belicht Warners worstelingen als hij doorzet en uiteindelijk aan de neezeggers bewijst waartoe hij precies in staat is op de gridiron.

De officiële trailer van American Underdog geeft het publiek het algemene gevoel van het inspirerende sport drama genre, en de film zal waarschijnlijk leveren op die tijd beproefde formule. Het waargebeurde inspirerende verhaal werd aanvankelijk aangekondigd in februari 2020, toen Andrew en Jon Erwin tekenden om het project te regisseren.

Naast Levi zijn Anna Paquin als Brenda Warner en Dennis Quaid als de legendarische voetbalpersoonlijkheid Dick Vermeil de sterren van de film. Publiek kan hun popcorn pakken en de Amerikaanse Underdog’s theatrale release op eerste kerstdag 2021 zien.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “American Underdog Trailer Levi brengt NFL-legende’s waargebeurd verhaal tot leven

De officiële trailer voor American Underdog is vrijgegeven, met in de hoofdrol Zach Levi als de legendarische Hall of Fame quarterback Kurt Warner.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)