Ozark Seizoen 4 Trailer toont Byrde familie in groot auto ongeluk

Netflix debuteert hun Ozark seizoen 4 teaser, die terugblikt op de eerste drie seizoenen en de schokkende gebeurtenissen opzet die in het laatste seizoen zullen komen.

Netflix heeft zojuist hun officiële Ozark seizoen 4 trailer gedropt waarin het laatste seizoen van de hitshow wordt opgezet. Première in 2017, Ozark sterren Jason Bateman als Martin “Marty” Byrde die geld witwast voor een Mexicaans drugskartel. Laura Linney speelt Wendy Byrde, Marty’s vrouw en moeder van Charlotte Byrde (Sofia Hublitz) en Jonah Byrde (Skylar Gaertner).

De serie heeft over het algemeen positieve kritieken gekregen, waarbij de critici het acteerwerk, het schrijven, de regie en de toon hebben geprezen. De eerste twee seizoenen hebben een waardering van 70% en 76% op Rotten Tomatoes, terwijl Ozark seizoen 3 een waardering van 98% heeft.

Ozark Seizoen 4

Critici zijn het er grotendeels over eens dat Ozark seizoen 3, dat in 2020 uitkwam, “zijn draai heeft gevonden” en de spanning van het verhaal echt heeft opgevoerd. Bestaande uit tien afleveringen, eindigt het seizoen in een schokkend moment van bloedvergieten als Omar Navarro, de Mexicaanse drugskartel leider, Helen neerschiet, een advocaat die het kartel vertegenwoordigt.

Marty en Wendy worden dan omhelsd door Navarro terwijl ze onder het bloed zitten en hij vertelt hen dat dit slechts het begin is van hun partnerschap.

De familie Byrde wordt een belangrijke speler in Navarro’s onderneming, in voor- en tegenspoed, ze zijn nu “volledig in het spel.”

De brutale Ozark seizoen 3 finale zette de toon voor de gebeurtenissen van het komende seizoen.

Nu, heeft Netflix eindelijk de Ozark seizoen 4 trailer gedebuteerd.

Klokkend in op minder dan een volle minuut, de teaser recapt de gebeurtenissen van de eerste drie seizoenen in omgekeerde volgorde, met inbegrip van de schokkende finale van Ozark seizoen 3.

Bateman spreekt ook de teaser in, die in feite beschrijft hoe mensen beslissingen nemen die uit de hand lopen, wat een perfecte afspiegeling is van de hele serie.

Dit alles wordt afgezet tegen wat de familie Byrde lijkt te zijn die in een zwaar auto-ongeluk terechtkomt in hun familiebusje. Bekijk de volledige Ozark seizoen 4 teaser hieronder:

Het lijkt erop dat Ozark seizoen 4 Marty en Wendy zal zien klimmen naar de top van Navarro’s imperium na de dood van Helen, maar uit de verstrekte synopsis, zullen ze nog steeds op zoek zijn naar een uitweg. 

Hoewel ze een andere kans zullen vinden om de Ozarks te verlaten, zullen hun zonden uit het verleden niet begraven blijven. 

Erger nog, het laatste seizoen zal gevaarlijke bedreigingen zien die “uit bloed komen.” Ozark seizoen 4 zal worden verteld in twee delen bestaande uit 7 afleveringen elk. 

Het eerste deel zal in januari van volgend jaar uitkomen, terwijl het debuut van het tweede deel nog moet worden aangekondigd.

Hoewel de trailer niet veel nieuwe beelden laat zien van het aankomende seizoen, laat het wel de gebeurtenissen zien die eraan vooraf gaan en wat een groot auto-ongeluk lijkt te zijn waar de familie Byrde bij betrokken is.

De sequentie in kwestie lijkt hen te tonen in een soort van achtervolging op de snelweg, mogelijk op de vlucht voor leden van het kartel. 

De Ozark seizoen 4 trailer gaat ook in op belangrijke momenten uit de vorige seizoenen en het zet zeker de toon en de stijl die het publiek kan verwachten van Ozark seizoen 4.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Ozark Seizoen 4 Trailer toont Byrde familie in groot auto ongeluk 1
Pin Share

One thought on “Ozark Seizoen 4 Trailer toont Byrde familie in groot auto ongeluk

Netflix debuteert hun Ozark seizoen 4 teaser, die terugblikt op de eerste drie seizoenen en de schokkende gebeurtenissen opzet die in het laatste seizoen zullen komen.

Comments are closed.