Steven Seagal 90s film Under Siege Reboot in de maak bij HBO Max

Een reboot van de 1992 hit actiefilm Under Siege, met in de hoofdrollen Steven Seagal en Tommy Lee Jones, is momenteel in ontwikkeling bij HBO Max.

Een reboot van Steven Seagal’s 1992 actiefilm, Under Siege, is momenteel in ontwikkeling bij HBO Max. De originele film werd geregisseerd door Andrew Davis, van een script geschreven door J.F. Lawton. Seagal speelde in de film de rol van de voormalige Navy SEAL, Casey Ryback, die de enige verdedigingslinie vormt tegen een groep terroristische huurlingen wanneer zij de controle overnemen van het Amerikaanse slagschip, Missouri.

De 69-jarige acteur en martial artist werkte in de jaren ’90 mee aan een aantal bekende actietitels, waaronder Hard To Kill, On Deadly Ground, Executive Decision, en The Patriot.

Steven Seagal 90s film Under Siege Reboot

Nu, volgens een rapport van Deadline, werkt Warner Bros. aan een reboot van Steven Seagal’s hit uit 1992. De inspiratie voor de remake zou afkomstig zijn van een pitch van Umair Aleem (Kate) en Timo Tjahjanto (The Night Comes For Us), die zullen schrijven en regisseren. De film is ook gepland voor een release op HBO Max. Of Steven Seagal of andere voormalige castleden betrokken zullen zijn bij het nieuwe project is nog niet bekend.

Steven Seagal 90s film Under Siege Reboot in de maak bij HBO Max 1

Tommy Lee Jones speelde de hoofdrolspeler, William Stannix, in het origineel uit 1992. Ook Gary Busey, Erika Eleniak, Colm Meaney, Damian Chapa, Patrick O’Neal, Troy Evans en David McKnight maakten deel uit van de cast.

Under Siege had een groot commercieel succes, het bracht meer dan 156 miljoen dollar op en zorgde voor een vervolg in 1995, Under Siege 2: Dark Territory.

Hoewel het vervolg ook winstgevend bleek, kreeg het een veel koelere ontvangst dan zijn voorganger, die veel positieve belangstelling van critici genereerde en twee Academy Award-nominaties verdiende voor Beste geluidseffecten en Beste geluid.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Ben je een liefhebber van films en series of van muziek en games klik op de knop hieronder om lid te worden!

Please follow and like us:
Steven Seagal 90s film Under Siege Reboot in de maak bij HBO Max 2
Pin Share

One thought on “Steven Seagal 90s film Under Siege Reboot in de maak bij HBO Max

Een reboot van de 1992 hit actiefilm Under Siege, met in de hoofdrollen Steven Seagal en Tommy Lee Jones, is momenteel in ontwikkeling bij HBO Max.

Comments are closed.