Netflix Voegt Deze Belgische en Nederlandse Titels Toe Aan Het Aanbod

Weldra komen er enkele Belgische titels op Netflix zie hier welke en wanneer!

Netflix: De streamer houd zijn belofte en gaan zowel Belgische films en series als Nederlandse films en series aan het aanbod toevoegen. Enkele jaren geleden zou hier nog geen sprake van geweest zijn wat aantoont dat zowel de Belgische en Nederlandse titels meer gewaardeerd worden. Het is voor beide landen een stap vooruit dat de grootste streamer ook titels van bij ons en onze noorderburen aan het aanbod toevoegt.

Het werd hoog tijd dat onze Belgische en Nederlandse entertainmentindustrie de nodige waardering krijgt. Dat Netflix meer Belgische en Nederlandse titels gaat toevoegen is een hele stap voorwaarts.

Het is nogmaals een bevestiging dat in beide landen de films en series gewaardeerd worden wat ook de reden is dat Netflix ze aan het aanbod toevoegt.

Bekijk hier onder de titels die in november 2021 en december 2021 zullen kunnen gestreamd worden op Netflix/

 

Belgische Titels Op Netflix

Het Einde Van De Reis

Een moeder van veertig worstelt met de angst van het ouder worden nadat haar oudste dochter uit huis is gegaan en ook de jongste steeds meer haar eigen weg gaat.

1 december 2021

 

Hellegat

Modernisering bedreigt een van de laatste steenbakkerijen in Hellegat, maar de jonge Sam en de 65 jarige Louis bouwen een band op over werk, voetbal en duivensport.

1 december 2021

 

BoerenPsalm

Na de dood van zijn vader gaat Wortel door met het werk op de akkers. Hoewel hij wordt geconfronteerd met veel ontbering en ellende vind hij troost in zijn geloof.

26 november 2021

 

Springen

In een luxe bejaardentehuis gaat het personeel tot het uiterste om de meest bizarre wensen van de bewoners te vervullen, van een olifantenjacht tot een kernoorlog.

26 november 2021

 

Brussels By Night

Een nihillistische man zwerft bijna wanhopig door Brussel. Hij ontmoet willekeurige mensen terwijl hij een aantal mysterieuze, onbeantwoorde telefoontjes pleegt.

19 november 2021

Pallieter

Een weduwnaar verhuist naar het platteland en krijg weer zin in het leven, maar zijn boerenbestaan wordt, bedreigt als projectontwikkelaars zijn vallei willen inpalmen.

19 november 2021

Nederlandse Titels Op Netflix

De Inspirator

Een getrouwde verandergoeroe wil zijn vrouw verlaten voor zijn jongere minares, maar een ongelegen sterfgeval in de familie zet zijn scheidingsplannen in de ijskast.

26 november 2021

The Fox

Een Europol-agent worstelt met zijn verleden en wil een geheime organisatie tegenhouden die door corrupte politici wordt gebruikt om een politistaat te vormen.

26 november 2021

Obstakels

Met de Olympische Spelen van Rio in zicht staan een bondscoach en een getalenteerde eventingruiter te trappelen om mee te doen aan de triatlon van de paardensport.

26 november 2021

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Netflix Voegt Deze Belgische en Nederlandse Titels Toe Aan Het Aanbod

Weldra komen er enkele Belgische titels op Netflix zie hier welke en wanneer!

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)