Avatar Last Airbender eerste beelden onthullen live-action cast

Netflix's Avatar: The Last Airbender beelden onthullen de live-action cast van de show samen, met inbegrip van de sterren die Aang, Katara, Sokka en Zuko spelen.

Netflix’s Avatar: The Last Airbender beelden onthullen de live-action cast van de serie samen, met inbegrip van de sterren die Aang, Katara, Sokka en Zuko spelen. De serie is een live-action bewerking van de gelijknamige animatieserie die liep van 2005-2008 op Nickelodeon. Avatar: The Last Airbender zag hernieuwde belangstelling toen het vorig jaar werd toegevoegd aan de bibliotheek van Netflix, en werd een van de meest bekeken kindershows op de streamingdienst in 2020.

Avatar The Last Airbender

Netflix kondigde aan dat een live-action bewerking in de maak was met de oorspronkelijke makers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino aan boord, maar ze zijn sindsdien uit de serie gestapt.

Albert Kim is opgestapt om showrunner te worden van Netflix’ live-action show.

Eerder dit jaar werd de hoofdcast van Avatar: The Last Airbender bekend gemaakt, met Gordon Cormier als de luchtmeester en jonge Avatar Aang, Kiawentiio als de watermeester Katara, Ian Ousley als Katara’s niet-stuurder broer Sokka en Dallas Liu als Vuurnatie Prins Zuko.

Sindsdien werd Daniel Dae Kim ook gecast als Zuko’s vader, Vuurheer Ozai. Nu zijn de eerste beelden van de cast hier.

Vandaag heeft Netflix twee Avatar: The Last Airbender cast afbeeldingen vrijgegeven, waarop Cormier, Kiawentiio, Ousley en Liu samen te zien zijn.

Een andere foto toont de vier hoofdsterren samen met showrunner Kim en leden van het creatieve team van de show. Bekijk de beelden hieronder.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Avatar Last Airbender eerste beelden onthullen live-action cast

Netflix's Avatar: The Last Airbender beelden onthullen de live-action cast van de show samen, met inbegrip van de sterren die Aang, Katara, Sokka en Zuko spelen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)