Downton Abbey Trailer “A New Era” onthult mysterieus verleden van Maggie Smith

De eerste trailer van het vervolg op Downton Abbey, A New Era, hint naar een andere setting en het mysterieuze verleden van Smith's Violet Crawley.

De eerste teaser trailer voor de aankomende vervolgfilm, Downton Abbey: A New Era is nu vrijgegeven. De populaire en veelgeprezen televisieserie werd oorspronkelijk 6 seizoenen lang uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk op ITV, voordat het uiteindelijk in de Verenigde Staten op PBS te zien was. De serie volgde het leven van de aristocratische Crawley familie en hun huishoudelijk personeel dat hen diende op het landgoed van Downton Abbey in de vroege jaren 1900.

Na de ontknoping van de serie werd in 2019 een gelijknamige speelfilm uitgebracht, twee jaar later werd A New Era aangekondigd.

Nu heeft Focus Features de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Downton Abbey: A New Era, die begint met een bekentenis van Maggie Smith’s Violet Crawley, waarin ze melding maakt van een ontmoeting met een man vele jaren geleden, en nu, in het bezit is gekomen van een villa in het zuiden van Frankrijk.

De film wordt “de grootste ontsnapping van het jaar” genoemd. Verder bevat de trailer beelden van deze mogelijke nieuwe omgeving, evenals Tom Bransons tweede huwelijk, en krijgen fans een blik op een deel van de terugkerende cast, waaronder Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael, en Jim Carter.

De trailer eindigt met Violet Crawly die zichzelf afwijst door te zeggen: “En daarmee zeg ik welterusten en laat ik jullie alleen om mijn mysterieuze verleden te bespreken.” Bekijk de volledige teaser trailer hieronder:

Downton Abbey Trailer Teaser

Naast de trailer laten stills van Downton Abbey: A New Era onthullen meer van een cast die nieuwe gezichten bevat in Hugh Dancy, Laura Haddock, en Dominic West. De Crawleys naderen de jaren 1930, maar naast de bruiloft en mogelijke verandering van omgeving, is er nog niet veel bekend over de plot van A New Era.

Hoewel fans meer kunnen verwachten wanneer de officiële trailer wordt vrijgegeven. Het vervolg wordt geregisseerd door de voor een BAFTA en Emmy genomineerde Simon Curtis, en geschreven en geproduceerd door Julian Fellowes, de bedenker achter de originele serie. Downton Abbey: A New Era is gepland om uit te komen op 18 maart 2022.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Downton Abbey Trailer "A New Era" onthult mysterieus verleden van Maggie Smith 1
Pin Share

One thought on “Downton Abbey Trailer “A New Era” onthult mysterieus verleden van Maggie Smith

De eerste trailer van het vervolg op Downton Abbey, A New Era, hint naar een andere setting en het mysterieuze verleden van Smith's Violet Crawley.

Comments are closed.