TaylorX levert sensationele house single, “Play” [Storm Records]

TaylorX begon zijn muzikale reis op 18-jarige leeftijd, nadat hij zijn vroege tienerjaren had doorgebracht als gitarist in een metalband. Hij begon de UK House-scene te beïnvloeden met zijn bootlegs van hitparadehits. Nadat hij verliefd werd op Dance-productie en DJ’en in clubs over heel de UK, is zijn liefde voor de muziek nooit meer gestopt. Tot nu toe heeft hij ongelooflijke mijlpalen bereikt, met miljoenen streams over streaming platforms en het vergaren van een wereldwijde fanbase.

TaylorX Play

Nu is TaylorX terug met een sensationele single, “Play”, getekend bij Storm Records. “Play” voelt aan als een instant hit, want hij zorgt voor een fenomenale piano house arrangement rond een prachtige vocal. Of je nu in de club bent of thuis, “Play” is een nummer dat volstrekt onweerstaanbaar is en opnieuw een geweldige track van deze getalenteerde artiest.

Luister hieronder naar “Play” van TaylorX!

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
TaylorX levert sensationele house single, "Play" [Storm Records] 1
Pin Share

2 thoughts on “TaylorX levert sensationele house single, “Play” [Storm Records]

Comments are closed.