Sneakerella Trailer bevestigt releasedatum 2022 op Disney+

Disney+ onthult een nieuwe poster en trailer voor de aankomende muzikale komedie film, Sneakerella, gepland voor release op 18 februari 2022.

Sneakeralla: Disney+ deelt een nieuwe trailer voor haar aankomende muzikale film, Sneakerella. Een moderne draai aan het klassieke Assepoester sprookje, de film volgt een aspirant sneaker ontwerper genaamd El (Chosen Jacobs). Met de hulp van zijn beste vriend (Devy Nekoda) en peetvader, vindt El het vertrouwen om zijn dromen na te jagen nadat hij verliefd wordt op Kira King (Lexi Underwood), de dochter van de beroemde basketbalspeler, Darius King (John Salley).

Sneakerella

In de nieuwe poster en trailer van Disney+, maken fans kennis met de magie van high-tops. 

In een glamoureus en artistiek bloeiend New York, zijn kijkers getuige van El’s allure voor sneakers als hij voor een oogverblindende reeks schoenen in een etalage staat.

 Hoewel hij door zijn stiefvader wordt onderdrukt, moedigt El’s beste vriendin Sami zijn dromen aan, die een vlucht nemen na zijn eerste ontmoeting met Kira. 

De Sneakerella-trailer is ook een voorproefje van de moderne interpretatie van Assepoesters ‘verdwenen muiltje’-scène. Bekijk de trailer en poster hieronder:

De productie van Sneakerella, die samen met andere Disney-projecten vertraging opliep vanwege COVID-19, werd uiteindelijk eind 2020 afgerond.

Elizabeth Allen Rosenbaum regisseerde de film, geproduceerd samen met Disney Channel en Jane Starz Productions.

Een groot aantal schrijvers hielp mee aan het script, waaronder David Light, Joseph Raso, Tamara Chestna, George Gore II, en Mindy Stern.

Sneakerella zal aankomen op Disney+ op 18 februari 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Sneakerella Trailer bevestigt releasedatum 2022 op Disney+

Disney+ onthult een nieuwe poster en trailer voor de aankomende muzikale komedie film, Sneakerella, gepland voor release op 18 februari 2022.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)