Scream 2022 hint dat Sidney Prescott een familie heeft (en wat dat betekent)

Een nieuwe video laat zien dat als Sidney Prescott terugkeert in Scream 2022, ze misschien een familie heeft die de manier waarop ze Ghostface confronteert kan veranderen.

Een nieuwe video van Scream 2022 hint dat Sidney Prescott nu misschien een familie heeft en dat zou alles kunnen veranderen als het gaat om haar volgende confrontatie met Ghostface. Neve Campbell heeft Sidney Prescott gespeeld in alle vier de vorige Scream films geregisseerd door Wes Craven en ze zal terugkeren voor de komende Scream samen met David Arquette als Dewey en Courtney Cox als Gale. Zij zullen worden vergezeld door een heleboel nieuwkomers die vermoedelijk één voor één door Ghostface zullen worden uitgeschakeld.

Scream 2022

Naast de nieuwe en terugkerende personages in Scream is er verder nog weinig bekend over het plot van de film en dat is ook de bedoeling. 

De eerste trailer voor Scream zou opzettelijk misleidend zijn, en valse broodkruimels achterlaten om het publiek te laten denken dat ze weten wat er in de nieuwe film gaat komen. 

Dit is allemaal onderdeel van een poging om de identiteit van Ghostface in Scream niet te verpesten. Een nieuwe video heeft echter mogelijk een grote spoiler voor de film onthuld.

Een nieuwe featurette voor Scream onthult dat Sidney misschien een gezin heeft. 

In een korte clip is Campbell te zien, rennend vlak voordat ze het telefoontje van Dewey krijgt dat Ghostface terug is in Woodsboro. 

Terwijl ze rent, duwt ze een kinderwagen, wat erop wijst dat Sidney misschien een kind heeft. 

Sidney lijkt ook een trouwring te dragen, maar het is aan haar rechterhand in tegenstelling tot de linkerhand waaraan traditioneel ringen worden gedragen. 

Als Sidney inderdaad een gezin heeft in Scream, zou dit alles voor haar kunnen veranderen, van hoe ze de laatste Ghostface bedreiging benadert tot wat er voor haar op het spel staat in de nieuwe film.

Door de jaren heen is Sidney een van de meest blijvende Final Girls van horror geweest. 

Ghostface heeft het altijd op Sidney gemunt en de film van 2022 lijkt niet anders te zijn  in een van de belangrijkste onthullingen uit de trailer van Scream, zit de nieuwste moordenaar achter mensen aan die verwant zijn aan Stu en Billy, Woodsboro’s originele Ghostfaces. 

De moordenaar in Scream 2022 vertelt Sidney zelfs dat “het een eer is” om haar te ontmoeten, waarmee hij duidelijk maakt dat zij opnieuw het doelwit van Ghostface is.

Het hebben van een gezin legt een nieuwe nadruk op wat Sidney probeert te beschermen.

Ze vecht niet alleen voor haar eigen leven, maar ze zal mogelijk ook vechten voor het leven van haar kind en haar partner.

In interviews heeft Campbell verklaard dat Sidney verder is gegaan na de gebeurtenissen van Scream 4 en dat geldt ook voor de rest van de cast. Gale en Dewey lijken gescheiden te zijn in Scream, maar Sidney is opgebloeid.

Deze familie zou Sidney er ook toe kunnen aanzetten om harder dan ooit te vechten. In de nieuwe video die laat zien dat Sidney mogelijk een gezin heeft in Scream, maakt de voormalige inwoonster van Woodsboro ook duidelijk dat ze deze keer in het offensief gaat door Ghostface zelf te willen doden. 

Die beslissing is waarschijnlijk ingegeven door het feit dat ze thuis een gezin te beschermen heeft, een gezin waar ze hopelijk naar terug zal keren. 

Er zullen genoeg doden vallen in 2022’s Scream, maar het feit dat Sidney een gezin heeft, kan betekenen dat ze het er levend vanaf brengt en eindelijk Ghostface achter zich kan laten.

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Scream 2022 hint dat Sidney Prescott een familie heeft (en wat dat betekent)

Een nieuwe video laat zien dat als Sidney Prescott terugkeert in Scream 2022, ze misschien een familie heeft die de manier waarop ze Ghostface confronteert kan veranderen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)