This Is Us seizoen 6 krijgt releasedatum in januari 2022

This Is Us seizoen 6 heeft een januari release datum gekregen voor zijn 18-episode laatste seizoen, waarmee het emotionele verhaal tot een einde komt.

Hit NBC drama This Is Us seizoen 6 heeft een januari 2022 release datum gekregen. De populaire show werd voor het eerst uitgezonden in september 2016, met een ensemble cast die bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz en Sterling K. Brown, en volgt het leven van twee ouders en hun drie kinderen over meerdere jaren en periodes.

De serie loopt nu al vijf seizoenen en heeft een groot commercieel en kritisch succes en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder Golden Globe en Emmy Awards voor Brown.

This Is Us Seizoen 6

This Is Us is geprezen voor zijn inzet voor diversiteit, evenals sterke storytelling en karakterontwikkeling. 

En volgens berichten van EW, zal de show een zesde en laatste seizoen van 18 afleveringen te zien krijgen op 4 januari. 

Het multi-tijdlijn verhaal van de familie Pearson heeft al jaren de harten en geesten van de Amerikanen veroverd, en het langverwachte This is Us seizoen 6 zal eindelijk worden uitgezonden na de langste onderbreking tot nu toe, met de finale van seizoen 5 die in mei werd uitgezonden.

De volledige kerncast zal naar verwachting terugkeren voor het laatste seizoen, dat de verschillende plotlijnen zal afronden.

Het lijkt logisch dat het zesde seizoen verder zal gaan waar het vorige ophield, en maker Dan Fogelman heeft niets losgelaten over hoe de serie zal eindigen, door enkel te tweeten: “I’m very excited. Ik ben ook ongelooflijk verdrietig. We zitten er behoorlijk diep in en seizoen zes keert me binnenstebuiten. #ThisIsUs.”

Dus, hoewel het er niet naar uitziet dat fans van tevoren al een idee krijgen van hoe het afloopt, lijkt het erop dat This Is Us een einde met veel tranen zal hebben.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “This Is Us seizoen 6 krijgt releasedatum in januari 2022

This Is Us seizoen 6 heeft een januari release datum gekregen voor zijn 18-episode laatste seizoen, waarmee het emotionele verhaal tot een einde komt.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)