Home Alone Reboot 2021 onthult wat er is gebeurd met Kevin Macaulay Culkin

Home Sweet Home Alone is nu te zien op Disney+ en enkele Easter eggs onthullen wat Macaulay Culkin's Kevin McCallister heeft uitgespookt sinds de originele Home Alone.

Home Sweet Home Alone bevat een aantal gebeurtenissen die onthullen wat Macaulay Culkin’s Kevin McCallister van plan is sinds de originele Home Alone films. Home Alone was een enorme hit tijdens de feestdagen van 1990 en maakte van de 10-jarige Macaulay Culkin een ster. In Home Alone wordt Kevin McCallister per ongeluk achtergelaten door zijn familie voor Kerstmis en moet hij zijn huis verdedigen tegen de onfortuinlijke overvallers Harry en Marv, gespeeld door Joe Pesci en Daniel Stern.

Culkin is uit de rol gestapt na het leuke (zij het afgeleide) vervolg Home Alone 2: Lost in New York, maar de Home Alone-reeks ging door met een reeks glansloze vervolgen en vernieuwingen.

Home Alone Reboot

Toen Home Sweet Home Alone voor het eerst werd aangekondigd als een Disney+ Original Movie, werd gemeld dat het een directe remake zou zijn. 

Echter, terwijl sommige verhaallijnen en scènes hetzelfde zijn als in de originele Home Alone, verandert Home Sweet Home Alone het origineel op een paar belangrijke manieren, met de film die het verhaal vertelt vanuit het perspectief van de overvallers in plaats van het kind. 

Vooraf aan de release werd gespeculeerd dat Macaulay Culkin zou opduiken in een cameo-rol als de volwassen Kevin McCallister, maar dit werd door Culkin ontkracht.

 Desondanks speelt de film zich af in het universum van de originele Home Alone, met Kevin’s grote broer Buzz McCallister (Devin D. Ratray) die verschijnt als politieagent.

 Hoewel Kevin niet terugkeert in Home Sweet Home, biedt de film toch een paar aanwijzingen over wat er met hem gebeurd is.

Kevin McCallister heeft de tijd dat hij zijn huis verdedigde tegen overvallers goed gebruikt nu hij volwassen is.

In de reboot sequel Home Sweet Home Alone staat in de voortuin van het huis van hoofdpersoon Max Mercer een bord met de tekst “Protected by McCallister Home Security.

” Een andere bijkomstigheid van de Easter egg is dat het huislogo op het beveiligingsbord hetzelfde ontwerp heeft als dat van de originele Home Alone film.

Buzz merkt het bord op terwijl hij het alarm van de overvallers onderzoekt, en wordt daarna gevraagd om een melding te onderzoeken van een kind dat alleen thuis is achtergelaten.

Terwijl hij zijn collega vertelt dat het een nepoproep is, onthult hij dat zijn familie zijn broertje per ongeluk alleen thuis heeft gelaten met Kerstmis, twee keer.

In ruil daarvoor neemt Kevin hem elk jaar in de maling met valse telefoontjes naar de politie dat er een kind alleen thuis is, zodat Buzz het afdoet als een hoax.

Door Kevin McCallister alleen thuis te laten om zich te verdedigen tegen overvallers, kreeg hij ervaring uit de eerste hand met thuisverdediging. 

Het is zowel logisch als een leuke openbaring dat hij deze specifieke set vaardigheden heeft vertaald naar het opbouwen van een bedrijf in huisbeveiliging. 

Hoewel Kevin’s professionele beveiligingssysteem geen rondvliegende verfblikken, spijkers in trappen of roodgloeiende deurklinken bevat, kan Max het aanvullen met zijn eigen unieke set van boobytraps. 

Het is ook goed om te zien dat Kevin zijn gevoel voor kattenkwaad nog niet verloren heeft en zijn grote broer elk jaar weer in de maling neemt.

Home Alone is een tijdloze vakantieklassieker. 

Hoewel Home Sweet Home Alone een gelijkaardig pad bewandelt, valt het jammer genoeg in dezelfde categorie als de andere sequels reboots, niet in staat om de kwaliteit en charme van het origineel te evenaren. 

Hoewel de twisten in de film een leuke gegeven zijn, was het waarschijnlijk verstandig van Macaulay Culkin om niet terug te keren in de rol van Kevin McCallister voor deze gelegenheid.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Home Alone Reboot 2021 onthult wat er is gebeurd met Kevin Macaulay Culkin

Home Sweet Home Alone is nu te zien op Disney+ en enkele Easter eggs onthullen wat Macaulay Culkin's Kevin McCallister heeft uitgespookt sinds de originele Home Alone.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)