Eternals film had één specifieke beperking vanwege Inhumans TV Series

Een nieuw interview met Eternals schrijvers Kaz en Ryan Firpo onthult dat de film één specifieke beperking had van Marvel vanwege de niet menselijke TV serie.

Eternals Marvel: Het blijkt dat vanwege de Marvel Television/ABC Studios serie, Inhumans, Marvel een specifieke restrictie moest opleggen aan de schrijvers van Eternals. Hoewel het nieuwste deel in de MCU gemengde kritieken krijgt van zowel critici als fans, is het eindproduct veruit superieur aan Marvel’s eerste poging om een heldhaftige groep van oude aliens in het geheim op Aarde te laten leven. Misschien waren het zelfs die gelijkenissen die Marvel ertoe aanzetten om één specifieke regel op te leggen aan de schrijvers van Eternals.

Eternals Marvel

De tv-serie Inhumans debuteerde in IMAX-theaters in september van 2017, voordat het 2 weken later verhuisde naar zijn thuis op ABC.

Ondanks een getalenteerde cast, had de serie moeite om zijn weg te vinden, omdat critici ongelukkig waren met veel aspecten, zoals het lage budget dat beperkte special effects en superkracht gebruik forceerde, en een verhaal dat te lang en langdradig aanvoelde.

De serie duurde slechts een seizoen van 8 afleveringen voordat het werd geannuleerd door ABC.

Een recent Inverse interview met Eternals schrijvers Kaz en Ryan Firpo heeft onthuld dat de film een specifieke beperking had dankzij de Inhumans TV show.

Hoewel Ryan Firpo beweerde dat hij nog nooit van de Inhumans-serie had gehoord, heeft hij er wel over geleerd tijdens het maken van Eternals, hoewel hij niet weet in hoeverre het de film daadwerkelijk heeft beïnvloed.

Toen Kaz specifiek naar de Inhumans werd gevraagd, legde hij uit wat de enige echte regel was die Marvel hen oplegde vanwege de tv-serie, en dat lijkt eigenlijk niet zo’n zware last. Lees hieronder wat die ene beperking was:

“…Voor ons maakten de Inhumans alleen deel uit van dat gesprek voor zover – dit is een waar gebeurd verhaal – ze zeiden: “Je kan niet naar Hawaï gaan.” Niemand gaat naar Hawaï omdat de Inhumans die brug hebben verbrand. Buiten dat, was er niet iemand die zei, “We kunnen dit niet doen, kunnen dat niet doen.” De deur stond echt open voor ons.”

Het ongelukkige einde van een project met een gelijkaardig uitgangspunt in de MCU heeft sommige schrijfteams misschien ontmoedigd, maar de Firpos leken onaangedaan.

Ryan verklaarde hun kalmte door mensen eraan te herinneren dat “het gewoon een ander tijdperk was, een ander team, een totaal ander project,” terwijl Kaz sprak over hoe Marvel er alles aan doet om mensen in te huren die uniek zijn voor het project, die “…houden van wat ze doen en hen laten doen waar ze van houden.”

Dat lijkt de juiste instelling in een genre als superheldenfilms, want veel van de verhalen hebben vergelijkbare uitgangspunten en personages, waarbij het verschil tussen de films altijd de creatieve geesten van degenen achter de camera zijn.

Over het uiteindelijke succes van Eternals wordt natuurlijk nog beslist, want het is ook enigszins controversieel gebleken bij critici en fans.

Sommigen wijzen naar de grootte van de cast, de lengte van het verhaal, de vreemde dialoogkeuzes, en een aantal andere factoren.

De trieste waarheid is dat beide projecten de geschiedenis van de MCU ingaan als dieptepunten waar het creatieve team, en de Marvel-producenten, hopelijk uit kunnen leren.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Eternals film had één specifieke beperking vanwege Inhumans TV Series

Een nieuw interview met Eternals schrijvers Kaz en Ryan Firpo onthult dat de film één specifieke beperking had van Marvel vanwege de niet menselijke TV serie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)