Predator 5 titel en verhaal details bevestigd: Prequel film speelt zich 300 jaar geleden af

Verhaaldetails en een officiële titel zijn nu bevestigd voor Predator 5, een prequel film die zich 300 jaar voor de oorspronkelijke film afspeelt.

Verhaaldetails en een officiële titel zijn bevestigd voor Predator 5. Arnold Schwarzenegger nam het voor het eerst op tegen de Predator in een actiefilm uit 1987 die nu wordt beschouwd als een van de meest iconische uitingen van de ster. De originele Predator was zo’n grote hit dat er in 1990 een vervolg op kwam, zonder Schwarzenegger in de hoofdrol.

Predator 5

De teleurstellende Predator 2 zette helaas de toon voor toekomstige films met het filmras van buitenaardse jagers die de strijd aanbinden met mensen.

De serie werd opnieuw opgestart in 2010 met gemengde resultaten en opnieuw in 2018 met nog meer gemengde resultaten.

Maar de Predator is zo’n cool sci-fi personage dat filmmakers het niet kunnen laten om hem keer op keer opnieuw te bezoeken.

Recente rapporten gaven aan dat de geplande vijfde Predator-film een prequel zou zijn die zich afspeelt in de tijd voordat de Europeanen Amerika koloniseerden en een felle inheemse Amerikaanse krijger zou zien die de strijd aangaat met de titulaire Predator.

Dan Trachtenberg van 10 Cloverfield Lane faam begon naar verluidt met de ontwikkeling van de film terwijl de 2018-film The Predator al in productie was.

Het is nu bevestigd door Disney dat Predator 5 inderdaad een prequel is die zich 300 jaar in het verleden afspeelt in de Comanche Nation en gaat over een vrouwelijke krijger genaamd Naru die haar stam beschermt tegen een hoog-geëvolueerde buitenaardse indringer.

De film werd opgenomen onder de naam Skulls, maar nu is bevestigd dat de werkelijke titel Prey is.

De opnamen voor Predator 5 zijn inderdaad onlangs in Calgary afgerond en toen werd bevestigd dat Legion-ster Amber Midthunder de rol van Naru speelt.

De cast bestaat verder uit Dakota Beavers en Dane Diliergo. En terug in de rol van de Predator is Kyle Strauts, die het personage speelde in Shane Black’s film uit 2018. Bij wijze van hyping-up van de nieuwste inzending in de beslist ongelijke Predator-franchise, zei producent John Davis onlangs dat de film net zo goed is als het origineel van Schwarzenegger.

“Ik heb het gevoel dat de eerste een prachtige, interessante film was en ik weet wat eraan werkte,” zei hij, eraan toevoegend: “Ik heb het gevoel dat we daar nooit meer zijn teruggekeerd.”

Het zou inderdaad een understatement zijn om te zeggen dat de Predator-franchise nooit meer is teruggekeerd naar wat de originele film goed maakte.

Recente reboot pogingen hebben geprobeerd om de formule op verschillende manieren te veranderen.

Maar de ideeën van die films zijn altijd tekort geschoten.

Misschien dat Predator 5, een prequel die zich afspeelt in een wereld zonder moderne wapens, de film zal helpen iets van de magie van de eerste film terug te vinden.

Predator toonde aan hoe nutteloos militaire apparatuur uiteindelijk was tegen de zeer geavanceerde alien, met Schwarzenegger die hem pas versloeg toen hij terugkeerde naar ouderwetse vallen.

Het lijkt erop dat ditzelfde concept ook in Predator 5 zal spelen, als Naru haar volk probeert te beschermen tegen deze buitenaardse dreiging.

De film Predator 5 komt uit in 2022.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Predator 5 titel en verhaal details bevestigd: Prequel film speelt zich 300 jaar geleden af

Verhaaldetails en een officiële titel zijn nu bevestigd voor Predator 5, een prequel film die zich 300 jaar voor de oorspronkelijke film afspeelt.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)