Fullmetal Alchemist’s volgende manga verandert de relatie tussen Ed en Al

Mangaka Hiromu Arakawa viert haar gloednieuwe fantasy manga, "Yomi no Tsugai," net op tijd voor Fullmetal Alchemist's 20ste verjaardag.

De schepper van Fullmetal Alchemist, Hiromu Arakawa, is terug met een nieuwe fantasy manga, “Yomi no Tsugai,” die een ander broer en zus duo volgt. De officiële titelpublicatie kwam vlak na de aankondiging van de manga in juli, maar net op tijd om de 20e verjaardag van Fullmetal Alchemist te vieren. Hiromu Arakawa’s Fullmetal Alchemist begon met de serieproductie in Square Enix’s Monthly Shonen Gangan van 2001 tot 2010. Het verhaal volgt de broers Edward en Alphonse Elric, jonge alchemisten die op zoek zijn naar de Steen der Wijzen nadat ze hun ledematen hebben verloren aan alchemie om hun moeder weer tot leven te wekken.

Fullmetal Alchemist

De manga zou twee anime adaptaties krijgen, met 2003’s Fullmetal Alchemist en 2009’s Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Een Netflix live-action film zou ook komen zeven jaar na het einde van de manga en zou kritiek krijgen van de oorspronkelijke anime regisseur Seiji Mizushima.

Als Hiromu Arakawa’s eerste mangadebuut, zou de mangaka verder gaan met het maken van nieuwe series zoals de slice-of-life manga Silver Spoon.

Begin juli kondigde Square Enix’s Monthly Shonen Gangan officieel de aankomende fantasy serie van de mangaka aan met slechts een ruwe schets.

Nu, ter viering van Fullmetal Alchemist’s 20ste verjaardag op 12 juli, heeft Square Enix een officiële website vrijgegeven met de nieuwe manga titel Yomi no Tsugai en een kleurenschema.

Daarnaast onthulde het Twitter account Manga Mogura RE ook de synopsis van de manga als “Een jongen & zijn gevangen zus ontrafelen het geheim van een mysterieus dorp.”, een verhaal dat opmerkelijk veel lijkt op Arakawa’s eerste sibling paring.

Het nieuwe hoofdbeeld toont de twee broers en zussen in een rug-aan-rug houding.

De eerste broer en zus vertonen een griezelige gelijkenis met de ruiterbroers Edward en Alphonse, wat een aanwijzing kan zijn voor de setting van de serie.

De tweede broer of zus is volledig zwart gekleed, met zwart haar en een ooglapje, wat insinueert dat het om de gevangen zus gaat.

Onder de broers en zussen staat het Yin en Yang symbool, wat de grote verschillen in fysieke verschijning tussen broer en zus nog eens benadrukt.

De Square Enix website deelde ook het Fullmetal Alchemist 20th Anniversary artbook met illustraties van Hiromu Arakawa en met uitzicht op de 20 jaar van de manga.

Het artbook komt ook met een speciale editie boek met een speciale DVD over het maken van Fullmetal Alchemist, die op 18 december uitkomt.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Fullmetal Alchemist’s volgende manga verandert de relatie tussen Ed en Al

Mangaka Hiromu Arakawa viert haar gloednieuwe fantasy manga, "Yomi no Tsugai," net op tijd voor Fullmetal Alchemist's 20ste verjaardag.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)