How I Met Your Father foto onthult eerste blik op How I Met Your Mother spinoff cast

De cast van How I Met Your Father is te zien op de eerste foto van de langverwachte How I Met Your Mother spinoff met Hilary Duff in de hoofdrol.

De cast van How I Met Your Father is te zien in het eerste beeld van de langverwachte How I Met Your Mother spinoff met Hilary Duff in de hoofdrol. How I Met Your Mother, gecreëerd door Carter Bays en Craig Thomas, liep 9 seizoenen en werd een grote hit dankzij het unieke uitgangspunt. De serie volgt een groep hechte vrienden en wordt verteld door Ted Mosby (ingesproken door Bob Saget en gespeeld door Josh Radnor), die het verhaal van de titel vertelt aan zijn kinderen. Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Jason Segel en Colbie Smaulders speelden ook een rol.

How I Met Your Father

How I Met Your Father zal een gelijkaardig uitgangspunt volgen, met Sex and the City’s Kim Cattrall als de verteller en oudere versie van Hilary Duff’s personage, Sophie. 

De serie gaat in première op Hulu en heeft ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, en Suraj Sharma in de hoofdrol. 

Het zal ook een update van de populaire formaat nu dating apps, sociale media, en meer moderne gesprekken factor in de plot.

Er is nog geen première datum vastgesteld voor How I Met Your Father, maar Variety heeft het eerste beeld van de cast verenigd op de set gelanceerd. Bekijk de afbeelding hieronder:

In How I Met Your Mother vertelt Ted over het jaar 2030, terwijl het grootste deel van de show zich afspeelt in het jaar waarin het wordt uitgezonden.

Als dit het geval is voor de spin-off, zou Cattrall’s Sophie opnieuw van ver in de toekomst kunnen vertellen en het zal ook zorgen voor de broodnodige update om How I Met Your Father fris te houden.

Uitgezonden van 2005 tot 2014, How I Met Your Mother eindigde net toen sociale media en dating apps echt begonnen te exploderen, waardoor het moeilijk is om in te gaan op de zeer volwassen levens van de centrale personages.

Dat zal allemaal anders zijn in How I Met Your Father, waarin de cast zou kunnen zien navigeren door Tinder, Twitter, en dergelijke.

Het is ook verfrissend om zo’n diverse cast te zien die meer representatief is voor New York dan de originele, overwegend blanke cast in How I Met Your Mother.

Hoewel er nog geen premièredatum is aangekondigd, is de doorlooptijd voor sitcoms als deze vrij snel, dus het zou niet verrassend zijn om de serie in de eerste helft van 2022 in première te zien gaan.

How I Met Your Father zal ook de terugkeer van Duff op het kleine scherm inluiden na haar geannuleerde Lizzie McGuire reboot.

Met de hele cast bij elkaar, zal het slechts een korte tijd duren voordat de reboot Hulu bereikt.

Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “How I Met Your Father foto onthult eerste blik op How I Met Your Mother spinoff cast

De cast van How I Met Your Father is te zien op de eerste foto van de langverwachte How I Met Your Mother spinoff met Hilary Duff in de hoofdrol.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)