Cobra Kai Seizoen 4 Beelden: Johnny Lawrence brengt Crane Kick terug

Cobra Kai Seizoen 4 beelden tonen nieuwe en terugkerende personages, waaronder Johnny, Daniel, Miguel, Sam, Robby, Kreese, Terry Silver, en meer.

Een nieuwe reeks beelden van Cobra Kai seizoen 4 laat nieuwe en terugkerende personages zien. Cobra Kai is de voortzetting van The Karate Kid saga, een serie films met Ralph Macchio als Daniel LaRusso in de hoofdrol, die zijn reis en training als martial artist volgt van de middelbare school tot jongvolwassenheid, waarbij hij te maken krijgt met een reeks pestkoppen en tegenstanders.

Een van die tegenstanders was Johnny Lawrence, gespeeld door William Zabka. Hij heeft een felle rivaliteit met LaRusso, die in de serie weer oplaait, als de personages 30 jaar later te zien zijn en te maken krijgen met hun volwassen levens en die van hun leerlingen en kinderen.

Cobra Kai begon als een YouTube Red-show, waar de eerste twee seizoenen debuteerden.

Het derde seizoen werd geproduceerd door YouTube Red, maar gekocht door Netflix, waar het debuteerde.

Seizoen vier van de serie wordt geproduceerd door Netflix, met het vijfde seizoen al in de planning.

De serie is een cultureel fenomeen geworden, dat The Karate Kid-saga nieuw leven inblaast voor oudere kijkers die zijn opgegroeid met de films en jongere kijkers die er net op afstemmen.

Cobra Kai is een van de meest bekeken series van Netflix en zal waarschijnlijk nog meer records breken wanneer seizoen 4 debuteert op 31 december 2021.

Nu heeft Cobra Kai verschillende nieuwe beelden van seizoen 4 gedeeld op Twitter, met nieuwe en terugkerende personages in afwachting van het debuut.

Seizoen 3 eindigde met Daniel en Johnny die hun krachten bundelden en een gecombineerde dojo begonnen van Eagle Fang en Miyagi-Do Karate, waarbij ze beide groepen leerlingen samen trainden, terwijl Kreese en The Karate Kid Part III bekende, Terry Silver (Thomas Ian Griffith) Cobra Kai overnamen.

Op de nieuwe beelden is te zien hoe Johnny LaRusso’s beroemde “Crane Kick” probeert tijdens de training.

Tegelijkertijd lijkt het er bij Cobra Kai op dat Tory (Peyton List) de overhand krijgt over Robby (Tanner Buchanan).

Andere beelden tonen een aantal nieuwe en bekende gezichten, van Samantha tot Hawk tot Miguel en Amanda, en ook een blik op een vader/zoon moment tussen LaRusso en zijn zoon, Anthony (Griffin Santopietro) en een blik op Dallas Young’s nieuwe personage in de serie, Kenny.

Bekijk de foto’s hieronder:

Cobra Kai Seizoen 4 Beelden: Johnny Lawrence brengt Crane Kick terug 9

Het succes van Cobra Kai is enorm geweest, niet alleen vanuit een pop-cultuur standpunt, maar ook voor streaming.

De serie stond bovenaan de hitlijsten van Netflix toen het derde seizoen afgelopen januari debuteerde en heeft sindsdien alleen maar aan populariteit gewonnen (vooral sinds seizoen één en twee ook werden toegevoegd aan de streamer).

De showrunners hebben gesproken over meerdere Cobra Kai spinoffs die in de maak zijn en al in de planning/voorbereidingsfases voor seizoen vijf en verder, en beloven een ontknoping van de serie.

Cobra Kai is het beste voorbeeld van een aanpassing of heropleving van een oudere, gevestigde franchise en maakt het relevant, boeiend en spannend.

Het drama, de komedie, de actie en de menselijke emoties van de serie spreken kijkers van alle leeftijden, geslachten, rassen, enz. aan, waardoor de serie voor iedereen toegankelijk is.

Kijkers die zijn opgegroeid met The Karate Kid krijgen hun favoriete sterren weer in actie te zien, terwijl jongere kijkers zich kunnen identificeren met de nieuwe personages en hun hedendaagse problemen, terwijl ze de oudere personages ook gaan waarderen.

De synergie van beide generaties zorgt voor een geslaagde fusie van tijdlijnen, die een heel nieuw tijdperk inluidt voor The Karate Kid saga en het uitbreidt op een manier die nooit voor mogelijk werd gehouden.

Hopelijk kan de serie dit momentum nog vele seizoenen volhouden.

Please follow and like us:
Cobra Kai Seizoen 4 Beelden: Johnny Lawrence brengt Crane Kick terug 10
Pin Share

One thought on “Cobra Kai Seizoen 4 Beelden: Johnny Lawrence brengt Crane Kick terug

Cobra Kai Seizoen 4 beelden tonen nieuwe en terugkerende personages, waaronder Johnny, Daniel, Miguel, Sam, Robby, Kreese, Terry Silver, en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.