Vin Diesel vraagt Dwayne Johnson om terug te keren voor ‘Fast And Furious’ conclusion

Vin Diesel & Dwayne Johnson: Met nog twee Fast and Furious films in het verschiet, hoopt Vin Diesel de strijdbijl te begraven met franchise co-ster Dwayne Johnson, met wie hij ruzie kreeg tijdens zijn samenwerking aan The Fate of the Furious. Diesel deelde een boodschap voor Johnson via Instagram op zondag, het uitbreiden van een olijftak met de hoop op het veiligstellen van de terugkeer van Johnson’s Luke Hobbs voor Fast 10.

“Mijn kleine broertje Dwayne… de tijd is gekomen,” schreef Vin Diesel aan de worstelaar die acteur werd. “De wereld wacht op de finale van Fast 10. Zoals je weet, verwijzen mijn kinderen naar jou als oom Dwayne in mijn huis. Er gaat geen feestdag voorbij dat zij en jij geen gelukwensen sturen… maar de tijd is gekomen.

Hij vervolgde: “Ik heb je jaren geleden verteld dat ik mijn belofte aan Pablo [Paul Walker] zou nakomen. Ik zwoer dat we het beste zouden bereiken en manifesteren Fast in de finale dat is 10! Ik zeg dit uit liefde… maar je moet komen opdagen, de franchise niet verlaten idle je hebt een zeer belangrijke rol te spelen. Hobbs kan door niemand anders gespeeld worden. Ik hoop dat je de gelegenheid te baat neemt en je bestemming vervult.”

Diesel onthulde deze zomer dat het slechte bloed tussen het paar te wijten was aan het feit dat hij “tough love” gebruikte tijdens het produceren van Johnson in 2016. Hij vertelde Men’s Health dat hij de aanpak gebruikte “om te helpen bij het krijgen van die prestaties waar het moest zijn.”

In 2019 had Johnson’s personage Luke Hobbs zijn eigen spin-off film Hobbs & Shaw die hem zag samenwerken met Jason Statham. Johnson en Diesel hebben het scherm niet opnieuw gedeeld.

Johnson heeft nog niet publiekelijk gereageerd op Vin Diesel.

Regisseur Justin Lin besprak de mogelijkheid dat Hobbs en Statham’s Deckard Shaw terugkeren voor de laatste twee films in gesprek met Deadline in april.

“Ik heb ze nooit echt als verdwenen beschouwd, weet je? Voor mij zijn ze nog steeds in dit universum; ze maken deel uit van deze familie. Wat we ook doen, wanneer we het ook hebben over het volgende hoofdstuk, ik heb nooit het gevoel dat ik beperkingen heb, dus ik ben enthousiast over wat we opbouwen, en nu we bij dit soort laatste hoofdstuk van deze saga komen, denk ik dat ik enthousiast ben om opnieuw te bekijken…Elk personage, in elke situatie, is bespreekbaar.”

Lees Vin Diesel’s post in zijn geheel hieronder.

Vin Diesel

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Vin Diesel vraagt Dwayne Johnson om terug te keren voor ‘Fast And Furious’ conclusion

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)