Marvel onthult nieuwe verschijning voor Black Widow’s Taskmaster

Marvel's Taskmaster onthult een interessante nieuwe verschijning in een gloednieuwe preview van Miles Morales: Spider-Man #32 van Marvel Comics.

Marvel’s Taskmaster staat op het punt om een nieuwe look te debuteren die de Black Widow schurk in een ander licht laat zien. In een gloednieuwe preview voor Miles Morales: Spider-Man #32, wordt Spider-Man’s medeheld (en love interest) Starling gevangen genomen door de copycat-minnende schurk. Taskmaster doet zijn cape en capuchon af in zijn hol, en laat een andere look zien van de oude Marvel Comics slechterik.

Marvel Black Widow’s Taskmaster

Tony Masters is de belangrijkste schurk die de Taskmaster bijnaam draagt sinds zijn debuut in The Avengers #195. 

Taskmaster nam in de comics een serum dat hem een verhoogd, superkrachtig geheugen gaf waarmee hij de vechtstijl en reflexen van zijn tegenstanders onmiddellijk kon kopiëren. 

Van Shang-Chi tot Spider-Man, Taskmaster’s fotografisch geheugen en andere imitatievaardigheden maken hem een van de moeilijkste schurken om aan te pakken.

 De held maakte zijn debuut in het Marvel Cinematic Universe in Black Widow uit 2021, met Red Room-agente Antonia Dreykov achter het masker in plaats van Masters, gespeeld door actrice Olga Kurylenko.

In een gloednieuwe preview voor Miles Morales: Spider-Man #32 van Marvel Comics door Saladin Ahmed, Christopher Allen, Guru-eFX en VC’s Cory Petit, probeert Miles Morales (in zijn eigen nieuwe kostuum) Starling te redden nadat hij gevangen is genomen door Taskmaster. 

Starling ontwaakt in een van Marvel Taskmaster’s holen, waar de schurk geen capuchon of cape draagt. In plaats daarvan valt zijn schedelmasker meer op dan ooit tevoren. Het is nogal een dreigende look voor Taskmaster.

Starling bedreigt Taskmaster in de preview, maar de schurk is niet al te bezorgd. Starling vraagt zich af waarom Taskmaster haar niet gewoon doodde toen hij haar eenmaal gevangen had.

Hij onthult dat hij is ingehuurd door een mysterieuze klant die haar levend wil hebben, maar dat Spider-Man zijn missie al in de war heeft gestuurd.

Een uitgeputte en gewonde Miles Morales doet alles wat hij kan om Starling te helpen. Toch, gezien zijn fysieke toestand, zal het niet makkelijk voor hem zijn om Taskmaster in zijn eentje aan te pakken.

Kan de held de schurk stoppen voordat Starling wordt uitgeleverd aan de mysterieuze klant van Taskmaster? Het is niet helemaal duidelijk.

Echter, het zien van Marvel Taskmaster in een nieuwe look zonder zijn kap en cape in de preview is zeker een beetje schokkend. Miles Morales: Spider-Man #32 ligt volgende week in de winkel.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)