Stranger Things seizoen 4 Netflix Serie tijdsprong bevestigd

De Stranger Things seizoen 4 teaser trailer geeft uitsluitsel over wanneer het nieuwe seizoen zich precies zal afspelen ten opzichte van seizoen 3.

Een tijdsprong van Stranger Things seizoen 4 is officieel bevestigd dankzij Netflix die opnieuw een teaser trailer heeft vrijgegeven. Hoewel de eerste seizoen 4 teaser helemaal terug in februari van 2020 werd vrijgegeven, werd de productie stilgelegd als gevolg van de COVID-19 pandemie, waardoor uiteindelijk verdere blikken op de serie en de releasedatum zelf werden uitgesteld. Gelukkig onthult de laatste Stranger Things seizoen 4 teaser trailer hoe, waar en wanneer de show zal oppakken na de finale van seizoen 3.

Seizoen 3 eindigde met een aantal spel-veranderende gebeurtenissen en onthullingen. 

Tussen Eleven die haar krachten lijkt te verliezen, Hopper’s dood (of beter gezegd, veronderstelde teleportatie naar Rusland,) en de Byers familie en Eleven die Hawkins verlaten, is het duidelijk dat het komende seizoen een hoop te doen heeft. 

Natuurlijk, met seizoen 4 al veelbelovend om meer wendingen te introduceren, zoals de ontploffende klok van het Creel House, is het waarschijnlijk dat de bende weer herenigd zal worden binnen niet al te lange tijd.

Gelukkig wordt het mysterie van wanneer Stranger Things seizoen 4 precies zal plaatsvinden, meteen beantwoord in de nieuwste trailer. 

De trailer opent met de stem van Eleven die zegt: “Beste Mike. Vandaag is het dag honderdvijfentachtig.” 

Er wordt ook onthuld dat Eleven en de Byers naar Californië zijn verhuisd, en Elevens stem is een vertelling van een brief die ze schrijft aan Mike terug in Indiana. 

Elevens voorjaarsvakantie is al over een paar dagen, en ze is van plan om Mike tijdens haar vakantie te zien. 

Als Elevens brief aan Mike geschreven is aan het begin van seizoen 4, dan speelt het seizoen zich af in de lente van 1986, ongeveer zes maanden na het einde van seizoen 3.

Er is ook een grote kans dat Stranger Things seizoen 4 een aantal flashbacks zal bevatten, met een 1950’s Creel House flashback die al werd onthuld in een eerdere trailer. 

Een flashback over Hopper’s overleving en gevangenschap in Rusland zou ook welkom zijn, vooral omdat de Russen aan het eind van seizoen 3 een gevangen Demogorgon bleken te hebben. 

Aangezien Matthew Modine’s Dr. Brenner/Papa ook in leven is getoond in een seizoen 4 teaser, zijn er misschien meer flashbacks nodig om uit te leggen hoe hij ontsnapte aan een bijna zekere dood in seizoen 1.

Uiteindelijk is de tijdsprong van Stranger Things seizoen 4 een slimme beslissing voor de serie.

De vorige seizoenen stonden in het teken van belangrijke feestdagen in het leven van kinderen en tieners, zoals Halloween en de zomervakantie, dus een seizoen dat zich afspeelt tijdens de voorjaarsvakantie voelt als een natuurlijke keuze.

Hoewel het geen probleem is voor volwassen personages zoals Jim Hopper, helpt de sprong van zes maanden ook (hoewel misschien niet voldoende) om de echte groei van seriesterren zoals Noah Schnapp (Will Byers), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), en Millie Bobby Brown (Eleven) te verklaren.

Tot het seizoen uitkomt, moeten hongerige fans het echter doen met de belofte van de Stranger Things-trailer dat seizoen 4 “de beste voorjaarsvakantie ooit” zal zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Stranger Things seizoen 4 Netflix Serie tijdsprong bevestigd

De Stranger Things seizoen 4 teaser trailer geeft uitsluitsel over wanneer het nieuwe seizoen zich precies zal afspelen ten opzichte van seizoen 3.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)