Home Sweet Home Alone Trailer focust op inbrekers in elkaar slaan

De nieuwe trailer voor Home Sweet Home Alone toont de jonge Max Mercer die inbrekers in elkaar slaat met lego's, ijs, biljartballen, frisdrank, bomen, en nog veel meer.

Een nieuwe trailer voor Home Sweet Home Alone richt de schijnwerpers op de vele verschillende inbraakvallen die in de film voorkomen. De zesde film in de Home Alone-franchise (ja, er zijn er zes) verlegt de focus naar een nieuw kind genaamd Max Mercer (Archie Yates) die per ongeluk wordt achtergelaten door zijn familie wanneer ze vertrekken voor een vakantie naar Tokio. Terwijl hij alleen thuis is tijdens de reis van zijn familie, verdedigt Max zijn huis tegen een getrouwd inbrekersduo dat er vandoor wil gaan met een gekoesterd Mercer familiestuk.

Home Sweet Home Alone

De eerste trailer voor Home Sweet Home Alone werd iets meer dan drie weken geleden vrijgegeven, en het kreeg een zeer negatieve reactie van fans van de geliefde vakantie franchise.

Op dit moment heeft de trailer ongeveer 85.000 dislikes op YouTube met slechts 21.000 likes.

De nieuwe Home Alone film zal exclusief worden uitgebracht op Disney+ op 12 november om samen te vallen met Disney+ Day, een Disney viering van twee jaar geleden dat de streaming service werd gelanceerd.

Naast Home Sweet Home Alone zullen films als Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings en Jungle Cruise hun streamingdebuut maken op Disney+.

Samen met een nieuwe Luca-geïnspireerde Pixar korte film genaamd Ciao Alberto en een nieuwe serie Frozen shorts getiteld Olaf Presents.

Vandaag heeft 20th Century Studios de nieuwe trailer voor Home Sweet Home Alone vrijgegeven, en deze biedt veel inbreker-stoppende actie.

In de één minuut durende trailer zien we hoe de inbrekers Pam (Ellie Kemper) en Jeff Fritzovski (Rob Delaney) een flink pak slaag krijgen.

Ze glijden uit en vallen op een bevroren oprit, Pam stapt niet alleen op Lego maar valt ook op een vloer die er mee bedekt is, en Jeff wordt in het voorhoofd geschoten met een biljartbal.

Daarnaast worden ze geraakt met deuren, bespoten met frisdrank, en op een gegeven moment stuitert Jeff van een kapotte trampoline en smakt rechtstreeks tegen een boom.

Hoewel de trailer vooral gericht is op het benadrukken van de martelingen die Max deze twee goons zal laten ondergaan, zijn er een paar momenten die laten zien wat de rest van de film te bieden heeft.

Kenan Thompson duikt op om een paar kwinkslagen te maken als een personage genaamd Gavin, en Timothy Simons’ personage Hunter is kort te zien terwijl hij een sneeuwbal naar Jeff gooit voordat hij hem uitlacht.

Een personage dat opvallend afwezig is in de eerste trailer is Buzz McCallister (Devin Ratray), de oudere broer van Kevin McCallister die in deze film zal terugkeren als politieagent.

Home Sweet Home Alone lijkt een leuke film voor de familie te worden, maar lijkt tot nu toe niet van hetzelfde niveau te zijn als de eerste twee Home Alone films.

Misschien wordt het een verrassend solide deel in deze franchise, maar het lijkt niet waarschijnlijk.

Het is wel begrijpelijk waarom deze film gemaakt werd, aangezien Disney de reeks verwierf na de aankoop van 20th Century Fox enkele jaren geleden.

De studio moest op zijn minst proberen de serie nieuw leven in te blazen om uit te vinden of er nog leven in zat.

Het resultaat lijkt een film te zijn die het best gediend is als een direct-to-streaming film, in plaats van een film die in de bioscoop wordt uitgebracht.

Het zal waarschijnlijk populair zijn bij kinderen, wat eerlijk gezegd alles is wat het echt hoeft te zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Home Sweet Home Alone Trailer focust op inbrekers in elkaar slaan

De nieuwe trailer voor Home Sweet Home Alone toont de jonge Max Mercer die inbrekers in elkaar slaat met lego's, ijs, biljartballen, frisdrank, bomen, en nog veel meer.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)